Boysmomy Mesela ben yağ mısır tuz sıralamasıyla koyup altını açıp önce bi karıştırıyorum sonra yüksek ateşte patlatıyorum ama mesela eşimin teyzesi kısık ateşte patlatmıştı siz nasıl yapıyosunuz saçma oldu ama canım sıkıldı işte🤣🤣
Golf Boysmomy patlamaya başlayana kadar yüksek ateş sonra kısarim bir de patlamaya başlamadan kağıt havlu sererim mısırdaki islanmasini önlemek için kapağın altına
Ballilokmam11 Boysmomy patlamaya başlayana kadar kapağı açık kalır ne zaman patlamaya başladı o zaman kapatirim onda da kağıt havlu kapatırım
Boysmomy BurcuKucuk aa evet mantıklı ya bazen denk geliyo paketli alıyoruz arada patlamadığı oluyor tek tük
Boysmomy SevimliHayaletCasper can sıkılınca açılan max post konusu işte çokta şeyapmamak lazım jsskjdd
Boysmomy SevimliHayaletCasper pride de biraz ekşın oluyor ara sıra hayalet gibi bakıp çııkıyorum bende sjsmjd
Boysmomy SevimliHayaletCasper diğer uygulamada ekşın var arada bende hayalet gibi bakıp çıkıyom bazen sjsjd
BalkizimBaloglum2 Yagla tuzla mısırı kavururum aynı pilav yapar gibi iyice beyazlayinca rengi üzerine kağıt havlu kapatırım orta ateşte patlamaya bırakırım çok gevrek olur bu şekilde
Poymom1 Toz biber yakışıyor bence 😂 aliminyum temcerede yapınca daha bi güzel oluyor, mısırlar patlamaya baslayınca altını kısarım tencerenin kapağına da gazete veya havlu kağıt sererim temizlemesi kolay olsun ve fazla yağı çeksin diye