GoktugMoms__ kahvepres zincofort kullandık o kusturdu geçen hasta olduğunda zincoflex kullandık oda daha berbat yaptı ama çinkomuz yükseldi şuan kullanmıyoruz 🌸
eylulum255 denizz_moms benim kızımda 1 yaşında kızım çok iştahsız sadece anne sütü içiyor başka bişe yediremiyorum bende yeni başladım ne kadar süre kullanmak gerekir acaba
garfield_ eylulum255 3 ay dedi doktorumuz düzenli kullan 2 ay dolunca kontrole götürcem gerek duymazsa keserim olmadı 3 ay doldururum
garfield_ eylulum255 benimkide öyleydi valla hiç birşey yemiyordu şimdi yemek yiyor şükür kahvaltısını yapıyor
denizz_moms eylulum255 benim oğlum 7.5 aylık o da mama içiyo sadece ek gıda veremiyorum ağzını kapatıyo hemen
garfield_ denizz_moms 16 aylık olacak 1 buçuk ay önce yazdı Dr şişesi bitmek üzere yanında polivit multivitamin vardı bide günde 1 er defa veriyorum sabah zinco akşam polivit kullandıktan 2 hafta sonra etki gördüm iştahı açıldı
denizz_moms garfield_ hastalığından önce verdiğim şeyleri bi iki kaşıkta olsa yiyodu aslında ama şimdi hiç ağzını açmıyo
garfield_ denizz_moms çok geçmiş olsun inşallah çabucak toparlar bebiş dönem dönem böyle sıkıntılar oluyo yoruluyoruz ama geçiyo Bi şekilde
656865 kahvepres bize doktor grizinc verdi çocuğa verdiğimden beri kusuyor ağlıyor bağırıyor siz hangisini kullandınız
kahvepres 656865 onu kulnma cnmm zinco cinko olni ver onun miligrami en düşk oln 15 fort olnda 20 grizinc cok kötü hemen kusturuyor
alexab denizz_moms 9 aylıkken ishal olmuştu o zaman verdi doktor zaten ishalde mutlaka çinko takviyesi yaparlar. Biz de öyle bir kusma olmadı. Yemekten yarım saat sonra verdim bir biraz üstüne su içirdim.
Mnbj123 denizz_moms merhaba kullandınız mı iştah açtimi benim bebeğim de 1yaşında kesinlikle hiçbirsey yediremiyorum abartısız hiçbşrsey ama Emmeyide bıraktı faydasını gördünüz mü yarın çocuk doktoru ne götürücem inşallah
denizz_moms Mnbj123 merhaba şurubu verdikten bi kaç gün sonra kusması başladı bıraktım o yüzden iştahı da hala aynı 😵💫