GoktugMoms__ denizz_moms güzel aç karna verin bekleyin biraz bizim iştah sorunumuz yoktu düşük çıktığı için kullandık ama iştahsız bebeklere çinko veriliyor
Seftalikokuluhikayem20 Oğlum 4 yaşında doktor zinco verdi kullandım bir iki kere midesi çok bulanıyor öğürüp durdu kusacak neredeyse daha da vermedim
GoktugMoms__ denizz_moms bize hep ac yazdılar ilaç farkıdir o zaman biz zincofort zincoflex ikiside kusturdu bizde aç veriyordum o yzuden tokta boğulacak gibi kusuyordu çünkü
Seftalikokuluhikayem20 denizz_moms Yani bilemiyorum canım ben aç da tok da verdim her ikisinde de kusacaktı neredeyse çok kötü oldu
denizz_moms GoktugMoms__ olabilir bakalım inşallah faydasını görürüm ek gıda da tadım bile yaptıramıyorum mama da çok az içiyo
Umay-gmz denizz_moms 10 aylıkken ishal pldupu için vermişti doktor ve iştahını açmıştı gerçekten , hiç bişey yediremediğim çocuk yemeye başlamıştı
garfield_ denizz_moms 16 aylık olacak 1 buçuk ay önce yazdı Dr şişesi bitmek üzere yanında polivit multivitamin vardı bide günde 1 er defa veriyorum sabah zinco akşam polivit kullandıktan 2 hafta sonra etki gördüm iştahı açıldı
eylulum255 denizz_moms benim kızımda 1 yaşında kızım çok iştahsız sadece anne sütü içiyor başka bişe yediremiyorum bende yeni başladım ne kadar süre kullanmak gerekir acaba
kahvepres GoktugMoms__ hangsni kulnyrsn cnm bizdede bitanesi verdiğimi kusuyor diğer versiyonunu veryrm o yan etki yapmyr glizenc öyle bisiydi kusturan zinco cinko olanı kulnyrz o yan etki etmyr diğerlrni atyr
GoktugMoms__ kahvepres zincofort kullandık o kusturdu geçen hasta olduğunda zincoflex kullandık oda daha berbat yaptı ama çinkomuz yükseldi şuan kullanmıyoruz 🌸
656865 kahvepres bize doktor grizinc verdi çocuğa verdiğimden beri kusuyor ağlıyor bağırıyor siz hangisini kullandınız
garfield_ eylulum255 3 ay dedi doktorumuz düzenli kullan 2 ay dolunca kontrole götürcem gerek duymazsa keserim olmadı 3 ay doldururum
garfield_ eylulum255 benimkide öyleydi valla hiç birşey yemiyordu şimdi yemek yiyor şükür kahvaltısını yapıyor
denizz_moms eylulum255 benim oğlum 7.5 aylık o da mama içiyo sadece ek gıda veremiyorum ağzını kapatıyo hemen
denizz_moms garfield_ hastalığından önce verdiğim şeyleri bi iki kaşıkta olsa yiyodu aslında ama şimdi hiç ağzını açmıyo