Noname21 Orenda_ Türkiye’yle ne derdi varki biz paşa paşa haracımızı veriyoruz Türkiye de ne var ne petrol ne elmas ne yeraltı kaynağı hepsi bu vurdukları yerde Türkiye’yi top ile tüfek ile vurmaya gerek yok
Orenda_ Noname21 Yani boşuna tedirgin oluyor insanlar hayırlısı olsun yine de gaybı yalnızca Allah bilir☝🏻Biz Allah’a güvendik
Yorgun_ana112 bittercikolata__ sizce asıl türk düşmanı olan kendisi değil mi Arap sevdalısı türküm demiyo Türkiye’de dodgdum diyo
bittercikolata__ Yorgun_ana112 vala zaten kimseye güven yok herkesin derdi olmuş Türkler bı bitiremediler
Yorgun_ana112 azicikgobekatalim yalnış anlamayın beni Arap emirlikleri Filistin Gazze için camilerde dua edilip onlar için Kur’an okunmasini yasaklamis kendi milletinden olan insanlar yapmış bunu biz niye boykot yapalim
birbilinmezkisi Yorgun_ana112 devlet millet meselesi değil vicdan meselesi olduğu için olabilir mi acaba
Bennureyla Yorgun_ana112 Tamam zorla değil ya boykot etme. yarın türkiyeye saldırırsa ağlaya ağlaya boykot edersin.
Yorgun_ana112 Sat_123 yok kız Allah göstermesin bizde savaş çıksa bütün arabikler ayakları gotlerine vurarak kaçar ,😁
Yorgun_ana112 boralii 😂 çok linç yedim bu konu yzunden dışarda ki insanlardan da boykot yapmadığım için dövmeye kalkan mi dersin dinsiz olduğumu ima edenmi 😂😂 kaç tane Arap ülkesi var onlar susarken ben niye kendimi yirtayim