Aysktr Unicorn 😶 Yani onlar hepsinde illaki oluyordur bence çünkü normalde bile içmekte zorlanan bebekler var biz bıraktık kullanmayı artık da açıkcası doktorumuza güvendiğim için ben sorgulamadım. Ama ins siz uğraşlarınızın sonucunu alırsınız 😊
Unicorn Kucukkalbim bizde bestiron kullanıyoruz ancak diş çıkardığımız için boyar dendi,sizin bilginiz var mı
Kucukkalbim Unicorn Oğlum 10 aylık 8 tane dişimiz var boya olmadı içeriği bitkisel zaten doktorumuz da bunu önerdi ama ben her ihtimale karşı damladan sonra su veriyorum 😉
Unicorn Eoyku bestiron dişleri boyuyor dendi doğru mu peki çok arada kaldım bizde bestiron kullanıyoruz normalde ama diş olayı yüzünden bilemedim
Unicorn Aysktr heralde bende bırakacam bu gidişle hem içeriklerini beğenmedim çoğunun hemde tahlil yaptırmadan vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum,eksiklik varsa kullanılır ama diğer türlü bilemedim bende
Unicorn Hilosum demir ilaçlarının çoğu demirin yapısı gereği dişi siyah kahverengi bir renge boyuyor çürük gibi,bazı demir ilaçlarıda boyamıyor.o yüzden bu diğer annelerin tavsiyesini istedim.
Aysktr Unicorn Açıkcası 9 ay kontrollerinden sonra da kan değerleri normal cıkınca bıraktım şişesini bitirip sizin içinize sinen bir kan damlası bulup mutlaka kullanmanızı tavsiye ederim ama