Unicorn Kızlar ne kullanıyorsunuz? Şeker koruyucu paraben içermeyen hem de diş boyamayan be var piyasada?
Unicorn Eoyku bestiron dişleri boyuyor dendi doğru mu peki çok arada kaldım bizde bestiron kullanıyoruz normalde ama diş olayı yüzünden bilemedim
Unicorn Kucukkalbim bizde bestiron kullanıyoruz ancak diş çıkardığımız için boyar dendi,sizin bilginiz var mı
makinistanne Unicorn ben de burada bekleyeyim. Biz de newvit kullanıyoruz ama icirmekte güçlük çekiyorum tadı da çok kötü
Aysktr Unicorn 😶 Yani onlar hepsinde illaki oluyordur bence çünkü normalde bile içmekte zorlanan bebekler var biz bıraktık kullanmayı artık da açıkcası doktorumuza güvendiğim için ben sorgulamadım. Ama ins siz uğraşlarınızın sonucunu alırsınız 😊
Kucukkalbim Unicorn Oğlum 10 aylık 8 tane dişimiz var boya olmadı içeriği bitkisel zaten doktorumuz da bunu önerdi ama ben her ihtimale karşı damladan sonra su veriyorum 😉
Unicorn Aysktr heralde bende bırakacam bu gidişle hem içeriklerini beğenmedim çoğunun hemde tahlil yaptırmadan vermek ne kadar mantıklı bilmiyorum,eksiklik varsa kullanılır ama diğer türlü bilemedim bende