Kukuliii 16momm sıkılaşmak istiyorum ve incelmek istedigim fizik bu değil hiç karın kasım olmadı merak ediyorum 😅😅
Bebelendik Kukuliii yarın sabah ölçüp tam yazıcam ben de şimdi annemdeyim aç karnına bakiim insallah küçülmüştür 😂 tas gibi olursun 14 günde var ya üfff👌🏻👌🏻
Kukuliii Bebelendik şuan tokken ölçtğm moralim bozuldu aç tok fark ediyordur umarım çünkü belim 74 karnım dediğiniz gibi ölçünce 89 çıktı aglycam oturup 😅😅 yarın bende açken ölçiyim akşam fazla yedim belki ondandır 😅😅
Bebelendik Kukuliii 😂 benim moralim bozuldu hala aynıymış gobeeeğim Bel 75 Göbek 95 Bacak 55 Bugun bi aksilik olmazsa oğlumu uyutup 2 gibi yaparim 🫶🏻🌸
Kukuliii Bebelendik ölçülerimiz aynı gibii benim göbek 89 sadece bel 74 bacak 50 hadi bakalmmm bende birazdan baslycam telefonum az şarj olsun benimki uyumuyo da siz şanslısınız 🤭
LaraCroftTombRaider Kukuliii An itibariyle Gün 1 ✅ Şu ilk video olmasa gayet güzeldi 😂 (her günde olan video) Bakalım 15 gün dayanabilecek miyim 😮💨 29 Eylül 2024 Bel 75 Göbek 82 Kalça 105 Üst Bacak 62
Kukuliii LaraCroftTombRaider ayy çok sevndmm ilk video beni de mahvetti dün bende gün 2 yi yapcam bugün hadi bakalım pes etmek yok 😅
LaraCroftTombRaider Kukuliii Yaa ne şansıı 30 dk anca uyudu geri yanıma aldım son videoyu öyle bitirdim 😂
Kukuliii LaraCroftTombRaider 😅😅 biz de o da yokberaber yapcaz plank yaparken üzerime falan oturuyo ayagımı çekiyo 😅
Gzdzeynep Kukuliii ben yapmıştım baya güzel toparlanmıştı vücudum ama tabiki sağlıklı beslenme ile birlikte yapmıştım ekstradan da başka bir spor hocasının bacak inceltme dersini yapıyordum baya fayda gördüm 3 ayda hem 15 kilo verdim hem de inceldim.
Kukuliii Bebelendik 2. Güne 5 video koymus 2. Video bitti full body olan 14 dklık beni mahvediyo öldüm kalp krizi geçirmemek için iki soluklanıp 3. Ye başlycam bakalm bolll enerjiler yolluyorum sana benimki bitti 😅
Kukuliii Bebelendik 😅😅 2. Gün bitti benim de ama ben de bittim valla ilk videoda 2 ser dk 3 kere ara verdm benm yaparken canım çıkıyo kız çok rahat yapıyo hareketleri sinir oluyorum 😅 5 video koymus sogumayı da yaptm dusa attım kendimi direkt o zamn dinleniyorum beni mahveden full body yarına 6 video koymus nasıl yapcam bilmiyorum şimdiden düşünmeye başladım 😅😅