Oglusum5357 [silindi] uyaninca hemen yeniden 30 dakika uğraşıp uykuya gecirmeye calismak lazmmis en azindn 1 saae tmmlamak lazmmis uyur uyanikta olsa ama mesele geri uyumasi🙄 sayet bn bi kez denedim 4 saat sürdü 👽
[silindi] Oglusum5357 sallasaydim kolay donerdi ama sallamayi bi anda kestim aglamaya basladi kaldirdim suan uyyor ins uyanmaz😕
[silindi] Sariiannee 😂bendede oluyor meseala suan aygmda uyuyir ama sallamdan yatti uyudu gel simdi indir👣😒
Aysegulumut Benim oğlumda gündüz sallanarak uyumak istiyo gece emiyo sonra emziğini verince uyuyo yatırıyorum yatağına gündüz sallanmasini da bırakamadık bi türlü hep annemler alıştırdı ben biraktirmistim biara ne güzel onlar gelince sallayinca bendende istiyo
[silindi] Aysegulumut geve emip uyuyo gunduz sallanmak istiyordu hala direniyor tam anlamiyla birakip unutumadik agladigu zaten ayagima alip biraz salliyroum onu tedirgin edip hayal kirikligi yasamasini istemediğim icin cok hassas davranıyorum
Aysegulumut [silindi] anlıyorum bende aynı kucağımda emzirdikten sonra uyutmaya çalışıyorum bazen dediginiz gibi ağlıyo dizde 5 dakka sallanmadan uyuyo
[silindi] Aysegulumut anne olmak ne kadar incelik istiyor🌸valla ben saatlerce odadan çıkıp cocugu aglata aglata uyutanlari hayretle izliyorum
Aysegulumut [silindi] yok bana göre değil öyle şeyler benim bebegimde 5 ay 17 günlük ilk 2 ay hiç sallanmadi beşikte bile sallamadim emip uyurdu sonra kaynanam 1 2 salladı sonra annem 1 2 salladı alıştı gecede ister oldu bende karar alıp bırakırdım dediğiniz gibi yanına yatiyordum en geç 20 dakka icinde uyuyordu ama annemlere kaynanamlara gittigimde getir sallayalım sallanmadan uyumaz deyip salladılar ne kadar kızsam da sonuç tekrar alıştı neyseki gündüzleri istiyo ama ilerde gece istemeyeceği ne malum inşallah tekrar bıraktirabilirim
Aysegulumut Yatakta emziriyordum doyunca veya tam uykusu gelince bırakıyordu emziğini verip yanına yatıyordum hemen dalıyordu dışarıda ikende emerken kucağımda uyuyordu kolumda ne güzel alışmıştık ama başa sardık