Dolores degersizbirhayat_1 bizim de 8 aylıkken biraz ağır hastalık dönemimiz olmuştu hep kilo boy geri gitmişti yeni yeni ortalamayız ama kiloyu böyle hızlı arttırmak beni çok mutlu etti ☺️
degersizbirhayat_1 Dolores aynı şeyleri yaşamışız gerçekten inşallah biraz olsun toplanırlar teşekkürler paylaştığın için 💕
Dolores maygirl ya bilmiyorum ki, ayına göre bakın, o kuruyemişleri yemesinde bir sıkıntı yoksa neden olmasın. Zaten bal için sınır 1 yaş. Bence sorun olmaz
maygirl OzgeSyr_ bnmkide yogurdu yemiyor yoguedun icine bal koyuyorum.oyke yiyor sizde yoğurt yada sute filan karistirin
Dolores NatashaRomanoff siz normalde de hergün kuruyemiş yerseniz hızlı kilo alırsınız çok kalorili şeyler çünkü
oglumubeklerken Dolores bunu yedirelim ve bir tek düz duvara tırmanamayan 3 yaş bebelerimiz onu da başarsın 😅😅
oglumubeklerken Dolores zaten bu aralar aşırı enerjik koltuk tepelerinden inmiyor bi de bunu yedirip dünyayı kendime dar edemem 😅😅 zaten birazcık otursalar totolarinin üstüne hiç böyle şeylere gerek kalmadan kilo alırlar ama olmaz onlar oturursa koltuk tepesinde kim gezicek 😅😅😅
nur05n Dolores merhaba bebeğim 11 aylık bal karıştırırım 1 yaşından sonra diyorlar ama zaten az kaldı acaba önerebilceğiniz bal varmı