Sermec27 Dolores bu tarifi bende gördüm oğluma deneyeceğim benim oğlumda zayıf umarım faydasını görürüz 🥰
degersizbirhayat_1 Dolores Mutlaka yapıcam yer de eminim hoşuna da gider Bizim sorunumuz 7 aylıkken başladı influenza geçirdi doktor gerileme olmuş büyümesi durmuş dedi şimdi de öyle böyle idare ediyoruz
Dolores degersizbirhayat_1 bizim de 8 aylıkken biraz ağır hastalık dönemimiz olmuştu hep kilo boy geri gitmişti yeni yeni ortalamayız ama kiloyu böyle hızlı arttırmak beni çok mutlu etti ☺️
degersizbirhayat_1 Dolores aynı şeyleri yaşamışız gerçekten inşallah biraz olsun toplanırlar teşekkürler paylaştığın için 💕
Dolores maygirl ya bilmiyorum ki, ayına göre bakın, o kuruyemişleri yemesinde bir sıkıntı yoksa neden olmasın. Zaten bal için sınır 1 yaş. Bence sorun olmaz
maygirl OzgeSyr_ bnmkide yogurdu yemiyor yoguedun icine bal koyuyorum.oyke yiyor sizde yoğurt yada sute filan karistirin
Dolores NatashaRomanoff siz normalde de hergün kuruyemiş yerseniz hızlı kilo alırsınız çok kalorili şeyler çünkü