oglumubeklerken sezeryanlaanneolunmazmis cesaretinize hayran kaldım, maşallah. Allah hayırlı zamanda isteğinize göre nasip etsin inşallah. Tek duam her zaman Allah isteyenlere nasip etsin, ben tek çocukla elendim 🙃
Irmakk1 sezeryanlaanneolunmazmis şimdi yap madem niye bekliyosun zaten alişmissin çocuk bakmaya sana zor gelmez 🤭
sezeryanlaanneolunmazmis Irmakk1 evet aynen öyle ve en büyük kızım asssiri yardım ediyor yani o olmasa 5 dk bakamiyorum küçüğüne hep oynuyor ilgileniyor uyutuyor bakıcı gibi resmen😅😅
asell13 sezeryanlaanneolunmazmis harikasınız sizi tebrik ediyorum ya çocuklarınız çok sakin ve uyumlu yada siz çok sabırlısınız 😂 Ben 2. Çocukta iptal oldum 😂 niyetin varsa bekleme memeden kesilince getir canım
sezeryanlaanneolunmazmis asell13 evet sakinler elhamdülillah bende sabirliyimdir bir gülüşleri yetiyor yorgunluğa 😊
Merveaslan1 sezeryanlaanneolunmazmis abla benim ki kahkaha atsa yetmiyor o derece zor bende ilk çocukta elendim rabbim isteyene nasip etsin 🙏
Manyo sezeryanlaanneolunmazmis Maddi ve manevi olarak nasıl yeteceksiniz günümüzün şartlarında? Afedersiniz bu soruyu sordum ama merak ettim. Ben bu kadar cesaretli değilim, ikide bıraktım. Yaş aralıkları çok az. Eğer istiyorsanız birkaç sene bekleyin.
aleksandralarossa Manyo ay konuş bacım ben deyince cemkiriyorlar. Ben 1 çocugun geleceği içşn kendi kendimi yiyorum çokmu cesaretsizim anlayamıyorum
sezeryanlaanneolunmazmis Manyo bir ekmegimiz varsa böler yeriz onların rızkını biz mi veriyoruz yaratan rizkiyla gönderiyor rızık konusunda şüphemiz yok
lidokain sezeryanlaanneolunmazmis ne diyon be abla sen kafa mı buluuon bizimle üç çocuk anası olarak sen değil biz sana soralım bunu.
aybarstonunannesi sezeryanlaanneolunmazmis isminden yola çıkarak sezeryan doğumda bir süre beklemek gerekmiyor öu doğum için 3 seneden önce tekrar sezeyan riskli diye biliyorum bende sezeryan doğum yaptım
iki_prensesannesi aybarstonunannesi 5 yıldan önce riskli hemde ciddi riskleri var ben de ikinci bebeğimde tecrübe edindim kötü bir tecrübe 😏
Irmakk1 sezeryanlaanneolunmazmis ay okulu falan yok mu ona baktirmayin bence . Oda bir çocuk sonuçta onun da ilgiye ihtiyacı var . Ben çocukken de böyle kardeşini sürekli yanında gezdiren bakan arkadaşlarım olurdu uzulurdum
Manyo sezeryanlaanneolunmazmis Çocuk yalnız o da. Diğer çocuklarınız bir küçüğüne bakıcılık edecekse eğer yetemiyorsunuz demektir. Daha fazla çocuk istemeniz şaka gibi.
Aslicamm sezeryanlaanneolunmazmis bu yorumunuzu görene kadar baska bi şey dicektim ama 7 yaşında bi çocuktan bahsediyoruz farkında mısınız ? Çocuk çocukluk yapmalı annelik değil. Gereğinden fazla sorumluluk yüklemeye devam edecekseniz yapmayin mümkünse başka çocuk
Motherqueen_ sezeryanlaanneolunmazmis nasil ya bakici gibi derken? 7 yasindaki bir cocuga bukadar sorumluluk fazla yetemiyorsaniz yapmayin
eymenzeynep sezeryanlaanneolunmazmis çocuklarınız çok küçük nedir bu aceleniz. Allah 3 tane vermiş canları sağolsun yetmez mi bu kadar çocuk? Geçim bu kadar zorken gerçekten cesaretinize hayran kaldım. Geçim zor olmasada hepsine yetebilmek,bu devirde geleceklerini inşa etmek çok zor.
annediyebiri sezeryanlaanneolunmazmis 1. Sınıfa giden çocuklarınız varken iyi cesaret gerçekten bakabiliyorsanız şimdi de olur araları yakın olur hem küçük bebeğinizle
sezeryanlaanneolunmazmis Irmakk1 bı görsen yapma diyorum kendisi yapiyor inan ki gözünü açar açmaz odamıza gelir kardeşini alır götürür altını değiştirir eline meyve falan verir oyun oynar ben kalkana kadar kendisi çok severek yapıyor
sezeryanlaanneolunmazmis Poly-ana çocuğum kardeşini gece saat başı ilgilenmiyor, emzirmiyor, banyo yaptırmıyor, yemeğini yedirmiyor giydirmiyor , hastaneye götürüp getirmiyor günde 1 2 saat oyun oynayıp oyaladigi için mi kötü anne oluyorum ben çocuk bakmak oyalamaktan mi ibaret sizce? Gryffindor Motherqueen_ aleksandralarossa myferimah Irmakk1
sezeryanlaanneolunmazmis Manyo kendisi çok severek yapıyor bırak yapma dediğimde o benim canım kardesim diyor uykusu gelince lutden ben uyuyayım diye tutturuyor çişini değiştireyim diyor bana vermiyor resmen gerçekten çok seviyor
Tubanurrr Manyo ablam 10 yaşındayken kardeşimiz oldu annemde seviyor diye hep ablama ilgilendirtmis kardeşimi o iş yaparken baktırmış ablam 37 yaşında hala ders çocukluğumu yaşayamadım hep kardeşime baktım diye hep sitem eder ablama hala ki bencede haklı