CuteBadesMama ArvenMom böyle bir macun yapmadım o an ama tuz döktüm bolca ovaladım ama fayda etmiyor. Koltuğumun kumaşı diğer lekeleri asla tutmaz bu arada. Şok oldum hemen müdahale etmeme rağmen berbat oldu.
CuteBadesMama Dedektifgadget az önce sildim ama maalesef. Kurumuş leke bu arada. Olay dün gece oldu gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.
Dedektifgadget CuteBadesMama ya niye çıkmadı ki kumaşı ne koltuğun benim süet galiba daha önce geçti ılık bez ile silmiştim geçti hemen tabi koyu renk koltuk
CuteBadesMama Dedektifgadget kumaşı viskon ama açık renk. Ne döküldüyse bulaştıysa hemen çıkıyordu ama leke zor bir leke.
CuteBadesMama Dedektifgadget inşallah 🙏🏻 Yanıtlayan herkese çok teşekkür ederim, çok sağolun 🌸 @Yonca29 @ArvenMom @Dedektifgadget @Bebelendik
Manyo CuteBadesMama Soğuk su, sabun, beyaz sirke karışımıyla deneyin birde. Sıcak veya ılık su kan lekesini çıkarmaz.
dalgicpinar CuteBadesMama merhaba beyaz kalıp sabunla deneyin birde bakalım cikacakmi ılık su yapın sabunu sürün beze yada koltuğa yada Arap sabunu deneyin
CuteBadesMama Zlm evet çıktı leke, bende size haber vermek istedim 🙏🏻🌸 Hepinize teşekkür ediyorum hem sizin önerdiğiniz hem ayisit hanımın önerdiği ürünü aldım ikisinide kullandım. Çok çok hafif bir iz var ama koltuk yıkamacıya danıştık çıkartırız denildi.
CuteBadesMama Zlm bir üstte görsel paylaşmış hanımefendi, o ürün mü acaba? Öyleyse hemen aldırayım Rossmann’da satılıyorsa?