CuteBadesMama Merhaba hanımlar, koltuğuma (bej renk) reglim geçti. Lekeyi çıkartamıyorum. Nelerle sildim olmadı. Koltuk yıkamacılar geçirebilir mi? Fikirleriniz nedir? Umarım kimse yaşamamıştır böyle bir şeyi ama bilen varsa yardımınızı rica ediyorum. 🙏🏻
CuteBadesMama CuteBadesMama hanımlar halı ve koltuk yıkama işiyle uğraşan varsa, geçmez derseniz şayet boşuna çağırmayayım rezil olmak istemiyorum..
Bebelendik CuteBadesMama kolonya denediniz mi üstüne de bulaşık deterjanı deneyin benim sandalyeme de olmuştu geçen ay öyle geçirmiştim
CuteBadesMama Yonca29 çıkarmadı maalesef. Bu arada hemen farkettim müdahale ettim, sildim ama maalesef. Şimdi kurumuş vaziyette.
CuteBadesMama Yonca29 leke oturdu ne yazık ki 😓 anında fark ettim ama ne yaptıysam çözüm olmadı. Koltuk yıkamacı çağıracağım ama öncesinde başka öneriler olursa denemek istiyorum.
Yonca29 CuteBadesMama kumaşa işledi o zaman 🙄🙄 çamaşır suyu dök onla citile bej rengiyse bisey olmaz çok mu lekelii
Yonca29 CuteBadesMama işte bu yüzden koltuklara örtü kullanılmalı ve eğer adetlerin yoğun geçiyorsa depend kullan adetliyken çok da rahat edersin
CuteBadesMama Yonca29 yaa o kadar üzüldüm ki moralim aşırı bozuk. Olan olduktan sonra örttüm örtüyü ama neye yarar.
CuteBadesMama ArvenMom böyle bir macun yapmadım o an ama tuz döktüm bolca ovaladım ama fayda etmiyor. Koltuğumun kumaşı diğer lekeleri asla tutmaz bu arada. Şok oldum hemen müdahale etmeme rağmen berbat oldu.
CuteBadesMama Dedektifgadget az önce sildim ama maalesef. Kurumuş leke bu arada. Olay dün gece oldu gülsem mi ağlasam mı şaşırdım.