CuteBadesMama Zlm bir üstte görsel paylaşmış hanımefendi, o ürün mü acaba? Öyleyse hemen aldırayım Rossmann’da satılıyorsa?
Zlm CuteBadesMama yok değil su ürün ben bunu kızımın kıyafetlerinde ki lekeler için kullanıyorum bunun birde kıyafet için olanı var oda fırçalı çok güzel keke cikartiyo ikiside eşim bazen üstüne yemek döker yada sivilce gibi kan oluyo onlarda kullanıyorum
CuteBadesMama ayisit bana yakın bir AVM’de var. Bakayım mağazada varsa gidip alırım. Teşekkür ederim 🙏🏻 Trendyol’da baktım fiyatı da uygun. Umarım geçirir.
CuteBadesMama Gme1709 kullandım, hemen googleladım zaten karşıma çıkan her öneriyi denedim. Kosla var bende ilk müdahaleyi onunla yaptım ama olmadı. Leke çıkarıcıları da deneyeyim koltuk yıkama olacak olmazsa.
CuteBadesMama Zlm aynı markanın farklı iki ürünü. İkisini de yarın alacağım. 🙏🏻 @Manyo @dalgicpinar @ayisit @Zlm @Gme1709 Fikirleriniz için hepinize tekrardan teşekkür ederim. 🌸🙏🏻
CuteBadesMama Zlm evet çıktı leke, bende size haber vermek istedim 🙏🏻🌸 Hepinize teşekkür ediyorum hem sizin önerdiğiniz hem ayisit hanımın önerdiği ürünü aldım ikisinide kullandım. Çok çok hafif bir iz var ama koltuk yıkamacıya danıştık çıkartırız denildi.