Ben izliyorum, bebegim oyuna devam ediyor. Gun icinde tv acik oldugunda ilgisini cekmiyor cunku yasak degil gormedigi bisey degil sadece onun ilgisini cekecek muzik, cizgi film, reklam vs izlemiyorum. Ilgisini cekerse kapatiyorum, ancak tum gun acik olsa da 30 saniye bile bakmiyor.
Kimse icin zor, kolay degil bu bi secim. Ekran acanlarin da ben sizden daha zorda bir anneyim en zor benim bebegim yaklasimini dogru bulmuyorum, zorlandigim kadariyla acmayi tercih ediyorum demek daha dogru.
Ornegin uzun yol yaptim, duramazdim cunku yurt disindan donuyordum. Hic susmadan bakin hiiic susmadan agladi. Cizgi film acsam duracak ama ben ⅞ saatlik yolun yarisi emzirdim diger yarisi mecburen her objeyle tek tek oyun kurdum. Ayni senaryoyu bir baskasi acmak zorunda kaldim diyerek de anlatabilirdi.
Gece hic uyumadigindan yorgunluktan agladigim oldu, acliktan agladigim oldu. 9 aydir hic birinde mecbur kaldim diyerek ekran acmadim.
Bi gun acarsam mecbur kaldim diye degil tercih ettigim icin acarim, o yuzden de en zor annelik sizinki gibi mecbur kaliyorum kismini dogru bulmuyorum.