10bucuk aylik oglum bende acmiyorum evet zor oluyor bazi durumlarda ama suan cocuklar otizme cok yatkin hamileyken yedigimiz ictigimden soludugumuz havaya kadar genlerinimi etkiliyor her neyse cok yatkin oldular bu tur rahatsizliklara o yuzden suan ne kadar dikkat etsem onun icin yararli diye dusunuyorum, bir gun actim muzikli cocuk sarkilari resmen kitlendi kaldi ekrana yemek yerken agzina ne koysam pecete versem yiyecek gibi hipnoz oldu sanki hemen kapattim ve bir daha hic acmadim, hicbir sey olmayacak olsa bile uyaran eksikligi sebebiyle ona zarar vermek istemiyorum o yuzden gunduz hic acmiyorum oyunlar oynatiyorum sıkılıp mizildanmasinada musade ediyorum, yemek yaparken mutfak kapisina takilabilen hoppalanin icine koyuyorum tam karsisinda ayna var orda guzel vakit geciriyo kendinide gorunce guluyo sesler cikariyo, onune oyuncaklar koyuyorum bazen oynamiyo agliyo isi gucu birakiyorum napayim evin isi gucu eksik kalsin bi surec zaten belli bi yastan sonra istemesekte kendileri acip izleyecek, misafirlige gittigimizde rica ediyorum tv aciksa kapattiriyorum zaten kapatmayacak kisilerede gitmiyorum, parka cikariyorum bazen kapinin onunde yarim saat dolandiriyorum, muzik aciyorum aynanin onune koyuyorum kendini izliyor ben oyun yaptikca beni izliyor vs oyle zaman geciyor ancak aksam uykusundayken tv aciliyor evde