Serap23 evlenmeden önce 48 kiloydum evlendikten 1 yıl sonra hamile kaldım 58 kilo ile 78 kilo ile de doğum yaptım. 1 ay içinde 10 kilo verdim. kilo vermek için uğraşmadım aslında. bebeğim sadece anne sütü alıyor diye diyet vs de uygulamadım. 5 aylık oldu kızım. son dönemde hastalık,sıkıntı stres, meme reddi derken sütüm baya azaldı. mamaya geçtim. emzirmeyi çok üzülerek bıraktım. kilomdan hiç memnun değildim, hiçbirşeyi yakıştırmıyordum kendime. emzirmeyi bırakmışken kilo vermeye karar verdim. sabahları uyandığımda 1 su bardağına 1 tatlı kaşığı chia tohumu biraz limon karıştırıp içiyorum. kahvaltı olarak bazen 1 kase yoğurt içine chia tohumu, granola, muz, yer fıstığı yapıyorum. bazen yumurta haşlıyorum 1 tane yanına peynir domates salatalık maydanoz o şekilde yapıyorum. öğlen 2 den akşam 5 e kadar hiçbirşey yemiyorum, bu sürede bol bol su tüketiyorum. akşam 5-8 aralığında akşam yemeği yiyorum. ekmek hiç yemiyorum. 8 den sonra hiç birsey yemiyorum sadece su içiyorum. normalde su tüketimim çok azdı günde 1 lt bile içmiyordum 2 haftadır günde ⅔ lt su içmeye çalışıyorum. 1 haftada 5 kilo verdim. şuan 63 kiloyum hamile kaldığım kiloya ulaşmama 5 kilo kaldı. zaten ekmeği bıraktıktan birkaç gün sonra bünye alıştığı için çok açlık hissetmiyorum, az da olsa birşey yediğimde tok hissediyorum. biraz uzun oldu ama umarım siz de hedeflediğiniz kiloya en kısa sürede ulaşırsınız. eğer emziriyorsanız ve dediklerimi uygulamayı düşünüyorsanız bence ilk önce doktorunuza danışın. ben emzirdiğim dönemde çok uğraşmadım kilo vermek için.