minikmucizemaak linaku Benim çamaşır makinem de Bosch serie4 ben direk koyuyorum ve misler gibi kokuyor, denildiği gibi kaç kere aptnin koktuğunu hatırlamıyorum o derece mis gibi. Alt komşum soruyordu kaç kere bu hangi yumuşatıcı diye. Makineyle ilgili sorun olabilir mi acaba ?
_alyazmali_ minikmucizemaak hangi deterjani yumusaticiyi kullanıyorsunuz kazan temizleme falan yapiyormusunuz
minikmucizemaak _alyazmali_ Hiç yaptırmadım 2 senelik evliyim. Renklilere bingo beyazlara ariel kullanıyorum. Yumuşatıcım yumoş du normalde şimdi Bingo aldım kokusunu beğenip
aslananne27 linaku yumuşatıcı makineye bağlı canım bire yumuşatıcı kalitesine ama çamaşırlar biter bitmez asman lazım bekletme hemen kurudugundada topla çok kaldığı zaman kokusu gidiyor bide yumuşatıcı makine suyu aldıktan sonra dök hemen döktün mü makine çekiyor deterjanla karıştığı için kıyafetlerinde temiz yıkanmaz ve tabi yumuşatıcı kokmaz
reyhanmv Themom_ Allah’a dua ediyorum bozulsun da bosch alıyım makinemi die. Geçen eşim duydu neden malına düşmanlık ediyorsun dedi. Ben de boklu bi makine için ahiretimi yakamam dünyanın küfrünü ettiriyo bana dedim 😀😀 bu arada Vestel uzak durun. 😀😀
gulsene1998 reyhanmv benim de vestel annemlerin ki bosch onu kullanırkn birden vestel kullanınca farkı gördüm 4 yıldır falan kullanıyorum bende bozulmasını bekliyorum😂 ama inşallah burdan taşınana kadar bozulmaz
minervadefne pasaklisinkukuli Bingo deterjan ile yumuşatıcısını deneyin benimde Arçelik ikisini kullandığımdan beri mis gibi kokuyorlar
Pamuk_esos taze-anne2312 durulamaya atarken deterjan katıyoruz mu ben kattım öyle yaptım siz katıyor musunuz
Asli1na Aslında makineyle alakalı değil,deterjanla da değil makine deterjan gözünden su alırken bazı insanların suyu tazyikli olduğundan (bende dahil)yumuşatıcıyıda deterjanla götürüyor,o yüzden bitimine 15 dk kala yumuşatıcı ekliyorum mis..
gurbetcianne01 linaku deterjan haznesini çıkar iyice temizle,çıkardıktan sonra çıkardığın yeri de temizle sonra iki tane bulaşık tableti atıp 90 derecede yıka,yıkadıktan sonra da hem deterjan haznesini hem kapağını açık bırak koku yapmasın 😘