linaku Merhaba kızlar ya benim çamaşır makinem temiz yikamiyor ve yumuşatıcı kokmuyor neden olabilir acaba ne yapmam gerekiyor ya
Themom_ linaku Benim makinem bosch serie4 Son 15 dk kala koyuyorum yumuşatıcıyı misler gibi kokuyo😍 balkona asınca bi kaç kere komsularım yumusatıcımı bile sormuştu her yer kokuyo ve kalıcı oluyor ütülerken dahi kokuyo😍
isimsizz123 pasaklisinkukuli benimki de arcelik canım hiç bekletmemem gerekiyo ve deneyimlerime göre mesela daha naylonsular sentetikte yıkamak gerekiyo mesela pamuklunun içinde sentetik olunca hiç bekletmesemde kokuyo
minervadefne pasaklisinkukuli Bingo deterjan ile yumuşatıcısını deneyin benimde Arçelik ikisini kullandığımdan beri mis gibi kokuyorlar
iremert03 linaku bende de bu problem vardı da yumoş extra tek çözüm oldu şimdi herkes sorar ne kullanıyorsun çok güzel kokuyor diye
reyhanmv Themom_ Allah’a dua ediyorum bozulsun da bosch alıyım makinemi die. Geçen eşim duydu neden malına düşmanlık ediyorsun dedi. Ben de boklu bi makine için ahiretimi yakamam dünyanın küfrünü ettiriyo bana dedim 😀😀 bu arada Vestel uzak durun. 😀😀
Themom_ linaku Yumoş : hanımeli, sakura, şakayık. Peros : Kırmızı, pembe ve sarı. Domol boncuk yumusatıcı. Evde hangisi varsa o an onu kullanıyorum hepside cok kalıcı oluyor bir deneyin👌
Hyszhnm Annem genellikle tam durulama zamanı makineyi durdurup yumuşatıcıyı sulandırıp dökerdi öyle çok uzun süreli kalıyor kokusu
taze-anne2312 linaku makineyi limon tuzu ve karbonatla boş olarak temizlediniz mi benim de makinem temiz yıkamıyordu 90 derece de 1 yk limon tuzu ve karbonatla yıkadım Bir de kadir ezildiden bir şey duydum onu yapıyorum Deterjanını yumuşatıcısını falan atıp önce durulamaya atıyorum bittikten sonra normal programda yıkıyorum faydasını gördüm daha temiz yıkıyor ve yımuşatıcı kokusu geliyor
Pamuk_esos taze-anne2312 durulamaya atarken deterjan katıyoruz mu ben kattım öyle yaptım siz katıyor musunuz
One-life linaku burnumuz aynı koku olduğu için alışıyo aslında bana da öyle geliyo ama bazen diyorlar yumuşatıcın çok güzel kokuyo diye. Arada değiştir ben yumoş mavi pembe mor değiştirip kullanıyorum en yoğun mavi olan kokuyo