sumeyyeslem Tekbenimsucumguzelolmakdemi kaç dedim inan koyduğu yeri bilsem alır getirirdim kaynanama söyledim biz çocuk değiliz saklamasını biliriz diye sana şaka yapıyor sen bilmiyorsun huyunu verir dedi yanlarından gittik hala verecek hala verecek alsın başına tövbe tövbe kendilerine bağlı olsun diye mi aldı yoksa 🙄
Tekbenimsucumguzelolmakdemi sumeyyeslem adam manyakmı yaa saçmalığa bak. Eşine söyle o konuşsun ver desin
cansuyagmur rana0234 çöpe atmayın insana ait bir parça sonuçta. Gömebilirsiniz biz cami avlusuna gömmüştük
Birdunyabircennetannesi rana0234 Evde bir kutusu var bazı şeyleri saklıyorum içinde Orada duruyor 3 senedir
Anneeee90 rana0234 abimin görev yaptiği okulun bahçesinde 🤭 büyüyünce öğretmen olsun diye 😄bâtıl inançlar da yerine getirildi 😄
civcivoz Anneeee90 ya hep okul hayatinda takili kalirsa mezun olamama okulu uzatma hep okulda olma vs 😵💫😵💫😵💫🤪
bsradm rana0234 kızım iki aylıkken marmsrise tatile gitmiştik bol bol tatil yapsın diye Marmaris’e bi çiçeğin dibine gömdük hahaha 😀