Tekbenimsucumguzelolmakdemi rana0234 küçük bir hurcun içinde yenidoğan işk giydirdiğim takım,ultrason kağıtları, Nst kağıtları ve işk doğum bilekliği ile beraber saklıyorum göbek bağıda içerisinde🩵
sumeyyeslem Tekbenimsucumguzelolmakdemi kaç kere söyledim ver diye siz saklayamazsınız vermeyeceğim diyor 😒
Tekbenimsucumguzelolmakdemi sumeyyeslem o kim oluyor yaa beni sinirlendirmesin baaak 😂 saçmalığa bak! Benim kayınvabamda oğlumun kimliği çıktıktan sonra aldı elimden cebine koydu ben dedim annesi senmisşn benmiyim? Kimlik bende duracak dedim. Çirkeflik ettim aldım elinden. Boş boş hareketler yapmasınlar yiaa..
sumeyyeslem Tekbenimsucumguzelolmakdemi kaç dedim inan koyduğu yeri bilsem alır getirirdim kaynanama söyledim biz çocuk değiliz saklamasını biliriz diye sana şaka yapıyor sen bilmiyorsun huyunu verir dedi yanlarından gittik hala verecek hala verecek alsın başına tövbe tövbe kendilerine bağlı olsun diye mi aldı yoksa 🙄
deleted20517 rana0234 evde duruyor hala umreye gitme hayalimiz var gittiğimde oraya gommeyi düşünüyorum 😍
iki_prensesannesi rana0234 ikisininkininde ayak basilmayan bir yere koydum hurafe mi bilmuyorum ama evdeydi yatağımin altındaydı hatta çok kötü rüyalar görüyordum annemde ayak basilmayan bir yere götür dedi bende bı camimin duvarinin arasına koydum
Araldoram rana0234 evde anı kutusunun içinde gebelik testi ilk kestiğim saçının tutamı oğluma vereceğim