aslnhan Badebaby ya her ay bir önceki aydan daha zor oluyor ne kadar sürdü bu uykuya direnme olayı acaba, uykum geldiyse uyu niye ağlıyosun değil mi 😅😅
aslnhan haticemommm Allah yardımcımız olsun hepimizin valla, daha demin dışarı çılardım hava alsın uyur belki diye çığlık çığlığa mahalle ayağı kalktı
ferdagul Ben de aynısını yaşıyorum ya ve gündüzleri de uyurken çok zorluyor uyuması da sadece yarım saat çıldırmak üzereyim 🤦🏼♀️
balyanaginannesi16 Benim kızımda öyle ya 5 ay 9 günlüğüz uyumamak için kıyameti kopariyo biberonu da kabul etmemeye başladı bide napicagimi sasirdim sutumde çok gelmiyo doymuyo yani doymadigi içinde cabuk uyanabiliyo Allah yardımcımız olsun inşallah cabuk gecer
aslnhan balyanaginannesi16 amin valla çok zor dönemler ya, gerçekten anne olunc anlarsın lafını şu an anlıyorum ben
Betus0640 balyanaginannesi16 amin hepimizin yardımcısı olsun. Biz de durum aynı, 5 ay 9 günlük bugün, emzik be biberonu almıyor asla. Çığlık atıyor uyanırken de 😒geçecek mi bugünler acaba
Prensesannesi424242 aslnhan 5 buçuk aylığız ve iki haftadır bizde aynı dert ile uğraşıyoruz..atak haftası içindeyiz ona bağlıyorum umarım geçici bi durumdur
bebisim54 aslnhan bizde bugun 5 aylik olduk . 4.aydam beri boyle. Uykusu var agliyo uyuturken daha cok agliyooo
cennetkusum16 Yarın tam 5 aylık olucaz 1 haftadır öyleyiz sanırım atak haftası.. bide çığlık atmayı öğrenmiş sürekli çığlık atıyor sesini deniyor 😁
uykusuzluklarinanasi aslnhan 6. ayına girdik ertesi gün kendine geldi😅 sanırım hoş geldin 5. ay gösterisi yapıyorlar😅😅
uykusuzluklarinanasi aslnhan var var hatta her şey daha güzel oluyor inanın😅 sabreden derviş muradına eriyor cidden😅
ersnmz Benim bebeğimde 5 ay 14 günlük meme redi yapıyor 2 dakika içiyor ve bağırarak kafasını cekiyo çok huzursuz oldu
aslnhan ersnmz sen teklif etmekten vaz geçme her fırsatta emzirmeye çalış benimkinde de var oyun halısında oynarken bile emzirmeye çalısıyorum oyun yapar gibi yada ayakta kıcağımda sallayarak, bırakmasın diye elimden geleni yapıyorum 😥