ersnmz Benim bebeğimde 5 ay 14 günlük meme redi yapıyor 2 dakika içiyor ve bağırarak kafasını cekiyo çok huzursuz oldu
aslnhan ersnmz sen teklif etmekten vaz geçme her fırsatta emzirmeye çalış benimkinde de var oyun halısında oynarken bile emzirmeye çalısıyorum oyun yapar gibi yada ayakta kıcağımda sallayarak, bırakmasın diye elimden geleni yapıyorum 😥
uykusuzluklarinanasi aslnhan var var hatta her şey daha güzel oluyor inanın😅 sabreden derviş muradına eriyor cidden😅
smytpl aslnhan aynııı durumu yaşıyoruzz allahıım her seferinde uyku zamanı ağlıyor durmuyor gözleri kızarıyo bayılacak uykusuzluktan ama yinede uyumuyo direniyo inatt kriz geçircem her ay diğerinden daha zor oluyo
aslnhan smytpl aynı şekilde ya valla sürekli kucakta artık bel sırt kalmadı elimden geldiğince almamaya çalısıyorum ama duröayımca da anıyorum mecbur, kolay gelsin valla size de
Betus0640 balyanaginannesi16 amin hepimizin yardımcısı olsun. Biz de durum aynı, 5 ay 9 günlük bugün, emzik be biberonu almıyor asla. Çığlık atıyor uyanırken de 😒geçecek mi bugünler acaba
balyanaginannesi16 Betus0640 damaklarida çok kasiniyo bizimkinin üstü hep ıslak diş gelcek sanırım inşallah bu dönemler hızlı geçer gerçekten çok büyük sabır istiyor Allah yardımcımız olsun 🤲
Betus0640 Aminnnn. Salya yok bizde ama eline ne geçerse ağzına götürüyor yolda sanırım disler bizim de
derin1604 aslnhan gece uykusuna her akşam eşim geçiriyor kızımı bizde de ağlama var eşim sürekli kafasını dagatacak şeyler yapıyor sesli bir oyuncak olsun ışık olsun farklı şeylerle dikaketini çekerek uykuya geçiriyor deneyin isterseniz işinize yarayabilir
aslnhan derin1604 aksine bizimki de en ufak bir çıt sesi olsun hemen memeyi de bırakıyor, yattığı yerden de kalkıyor, garip garip huylar çikti
aslnhan derin1604 aynen ama ses de uyuması daha iyi , ses karşıtı bebek çok zor adım atarken parmak ucunda yürüyoruz