zeynepdilek Caglamm123 ya en azından düzgün bsy verin anneler ıslak mendile bile dikkat ediyoruz paraben içermeyen zararsız olanları arastiriyoruz bebeğe direk ağızdan paraben içeren ilaç veriyolar
Caglamm123 zeynepdilek parayla alabileceğim bi kan damlası var mi bildiğiiz yada sağlık ocağında aile hekimi yazar mi kızımda az bisey kansızlık var ve kullanmak zorundayım
Mstfcnr zeynepdilek hemen bakım instegramda mühendisoglu diye bi adam var o içeriği hep araştırıyor ama yarın ben kendi doktoruma danısıcam o zaman siz de söylerim insallah
Nazliprensesinannesi zeynepdilek iceriginde 3 cesit paraben var ben iceriginde paraben var diye islak mendil kullanmiyorum kizimin poposuna..bilmem anlatabildim mi 🤷♀️
Alara_5 Ponciklik sağlık ocağı 4 aylık bebeklere veriyo hemen ama doktorların bazısı 6. Ayda veriyo doktorunuza danısmak en mantıklısı
Funda0161 Alara_5 bestiron u doktora yazması için söyledım yok öyle bır ılac dedı bende emınım dedım sonuc yok bakıyorum yok dedı ve yazmadı
Nazliprensesinannesi Ben hic kullanmadim kizima kan ilaci falan simdi 9 ay 20 gunluguz ek gidaya gectiginde pekmez ve demir iceren besinlerle takviye yaptim bi sorunumuz yok şükür 😌
zeynepdilek Caglamm123 sağlık ocağı yazmaz canım zaten kendi direk ücretsiz veriyo onda da paraben iceriyo düzgün kan ilaci arastiriyom bnde en azından şeker paraben olmayan
Muhammedtrn zeynepdilek biz kullanmadık yerine 1 kaşık pekmez verdim. Şekerli diye vermek istemeyebilirsiniz ama doğal şeker kimyasallardan iyidir diye düşünüyorum 🤗
Muhammedtrn zeynepdilek bende 4 aylıkken verdim zaten 🤗 ama 6. Ayada bekleyebilirsiniz aile doktorumuza söyledik iyi yapmışsun dedi ama ilacı genede veriyorlar.. Onlarda kendi çocuklarına veriyormuş güya... Hiç inanmıyorum o kadar katkı varki bile bile vermezler bize gelince bişey olmaz diyorlar.