tugck Mrvkyaoglu 2,5 aylık kolik kızım vallahi gaz damlaları daha kötü yapıyor😔 ne zaman bitcek bu ağlama krizleri diye her gün saat sayıyorum😔 3 aya biter diyen var, 4 ay diyen var, 6 ay diyen var. Napıcaz bilmiyorum
Mrvkyaoglu tugck 6 aya kesin biter diyorlar ama 6 ay çok uzun bı sure dayanacak gücüm kalmadı bedenen piskolojik olarak çok kötü durumdayım 3 ay diye umutla bekliyorum hoplatip ziplatmak hiç bişey fayda etmiyor
aysenut_11 Mrvkyaoglu vicol damla ben bütün damları kullandım desem yeridir bir tanesinde fayda gördüm vicol damla tabi her bebek farklıdır dene istersen güzelim bi bide kiraz çekirdeği beli sarmak için e bebekte var o çok iyi geldi
bestmomnrg Mrvkyaoglu farklı olabilir bana doktorum probiotik olarak verdi üstünde de öyle bişi yazmıyor
tugck Mrvkyaoglu aynısını yaşıyorum yemin ederim tükendim😔 2,5 aylık oldu işte 3 aya nolur bitsin diye gün sayıyorum ama kalmış 2 hafta. 2 haftada mı bitcek sanki diyorum çoğu zaman😔
yaseminoztr Benim bebegime doktorum kolik dedi damlalar verdi rahatlatmadi zeytinyagi veriyorum 1 cay kasigi cok sıkıstiginda rahatlatiyor bebegim 1.5 aylik
Sonkamelya Mrvkyaoglu günde bir kez bigaia her beslenmeden önce de relaktaz veriyorum doktorumuz önermişti günde bir kez filan anca agliyor gazdan gerisini alttan üstten hep kendi çıkarıyor çok şükür ben çok faydasını gördüm bizde çok çektik valla az bir bırakınca ilacı ya da aksatinca tekrarlıyor sanki aynı krizleri tutuyor dikkat etmek gerekiyor
Mrvkyaoglu Sonkamelya bende geçen gün aldım içeriği uygun değil diye geri götürüp başka bişey almistim herkes onu kullan diyodu tekrar alayım o zaman
Mrvkyaoglu tugck Allah hepimizin yardımcısı olsun bunun bı çözüm yolu olmalı arastirilmali bence bu konu bebeklerimizede yazık bizede ağlamaktan helak oluyor yavrum umudunu kaybetme dua et inşallah biter bir günde bitiyor diyorlar
tugck Mrvkyaoglu amin canım😔 inşallah biter şuan bana imkansız o gün hiç gelmicek gibi geliyor. Yanılmayı ne çok istiyorum. Dediğin gibi nasıl çözümü olmaz deli oluyorum. Doktor bile sabretceksiniz diyo
imeaeb Mrvkyaoglu biogaia ve nurse harveys denedik asla geçmedi her damla her bebekte aynı etkiyi oluşturmuyor sonra doktorumuz deneyerek bulacağız dedi metigast yazmıştı o iyi gelmişti
Mrvkyaoglu imeaeb nurdeyi bende denedim ama ilk günlerdeki o etkiyi vermiyor artık bigaia yeni basladim onu deniycem şimdi