jelibonnnn Mrvkyaoglu Hiçbiri gaz damlaları bir işe yaramıyor malasef ya. Aksine çocuk gazını çıkarsın diye daha çok sıkıyor damlalar.
Betulyl Mrvkyaoglu zinco kullandım bir işe yaramadı sab simplex kullandım daha iyi gibi. Bol masaj bide. Tamamen geçirmiyor hiç biri. Bide mommys bliss öneren var ama onu kullanmadım.
Mrvkyaoglu jelibonnnn valla aynı dusuncedeyim kullaniyoruz masaj yapıyoruz ama ağlaması hiç bitmiyor çok çaresizim belki bişey iyi gelir diye hala ugrasiyorum
Mrvkyaoglu bestmomnrg nurse kullandim biogaia bin icersinde 2 yaş üzeri yazıyor probiotik olanı farkimi
bestmomnrg Mrvkyaoglu farklı olabilir bana doktorum probiotik olarak verdi üstünde de öyle bişi yazmıyor
crybaby Mrvkyaoglu sav simplex kullanıyorum ama açıkçası hiç birinin koliğe etkisi yok deneyerek bulabilirsin
Mrvkyaoglu crybaby bende onu farkettim ya hiçbiri fayda etmiyor yada birsuru seneden sonra 1 tanesi fayda ediyor ama bulamadım ben henüz
crybaby Mrvkyaoglu bende bulamadım büyüdükçe geçecek galiba çokta sıkıldım sürekli bişeyler den medet ummaktan
ilongirav Mrvkyaoglu gazın sebebini bulmanız gerekir gaz damlası tamamen yalan. Dr Osman gönülal ın videolarını izlemenizi tavsiye ederim
Mrvkyaoglu ilongirav emerken fazla hava yutuyor çıkartmaya çalışıyorum ama hepsi çıkmıyor bagirsaklara giden bizi perişan ediyor saatlerce masaj yapıyorum sürekli ağlıyor ama sadece gazda değil hiç biseyi yokkende agliyor