Kızlar benim oğlum da hareketli ama vurma huyu yoktur bir veliyle tanıştık dün kızına okulda maalesef 4 yaşında kendini ifade edemeyecek şekilde konuşamayan ve bu sebeple hırçın olan bir çocuk vurmuş baya hırpalamış. Bugün o çocuğun annesine söyledi diğer veli ve kadın ne dese beğenirsiniz tamam siz öğretmene söyleyin en iyi bana da vuruyor çünkü 🙄 yani kendisi gidip konuşması lazım öğretmenle neyse çocukları bugün yine aldık ve yine o kıza vurmuş oğlan bu defa benim oğlumda bana da kafama vurdu anne dedi. Öğretmene ilettik bugün benim için zor bir gün geçti ve herşeyin farkındayım siz merak etmeyin dedi. Yani konuşamayan çocuğa da üzülüyorum Ancak aile de çocuk için bir adın atmamış hiç bir şekilde. Sosyal olması lazım ama bana bile bugün vurdu annesi üzülmesin diye olabilir çocuk dedim. Ve bütün velileri uyardım benim evladım bir şey yaparsa çocuklarınıza lütfen bana iletin ben gereken neyse yaparım dedim hepsi de teşekkür etti sonuçta benim çocuğuma yapılmasını istemediğimi benim çocuğum da yapamaz