Yelda35 benim kızımda kreşe gidiyor.Bi çocuk varmış sürekli ya saçını çekermiş ya vururmuş sadece benim kızıma değil diğer çocuklarada aynı şekilde.Öğretmenine söyledin mi dedim söyledim dedi ama yine yapıyor dedi.Neyse bende madem öyle sana ne yapıyorsa sende aynısını yapacaksın kendin halledeceksin kimseden yardım istemiceksin dedim.Cuma günü yine aynı çocuk önce lego atmış,sonra vurmuş en son gelmiş kızımın saçını çekmiş kızımda gitmiş annem sana neyaparsa aynısı yap dedi demiş çocugun saçını çekmiş.Afferin kızım dedim kimse sana zarar veremez.Öğretmende ilgilenmiyorsa sen kendini koruyacaksın dedim.Dün sordum mesela bidaha saçını çekti mi filan diye yok yanıma gelmiyor hiç dedi.Valla kimse kusura bakmasın o çocuksa benim kızımda çocuk.Benim kızımın canı nasıl yanıyorsa aynı şekilde onunda yanacak ozaman yoksa başka türlü anlamıyor.Kimbilir belkide oyun sanıyordur.Ama kimse benim kızımın saçını durduk yere çekemez.Çekerse kendi saçı da çekilir.Erkek çocuk nasıl saçını tutup çekmiş kızım merak ettim aslında.