Aselpoyrazali Evet alerji şurubu olduğu biliyorum 2 ay kullan dedi doktor bende 2 gün veriyorum 3.gün vermiyorum zaten güde bir kere yarim ölçek
Zeynepaysimam Aselpoyrazali karadut özünü deneyin , ilaç yerine bitkisel bi takviye bu %90 annenin memnun kaldığı bir şey , bi deneyin derim kesinlikle , iştah açıcı ve besleyici
Aryamurat Zeynepaysimam ben kullanıyorum karadut beslenmesı iyi ama kılo almıyor uyumuyor gece gündüz 4 saate bır 20 dk İnan artık gücüm kalmadı ben hastalandım kızım 5 aylık kızıma içilmesi için verse doktor içirirdim hem kızım hem ben dinlenmek için
Mislina01 Aselpoyrazali benim bebegim 3 aylık ama çok iştahsız 4 5 dk emiyor sonra bırakıyor ben veremem dimi bunu
asya00 Aselpoyrazali bende 1 yaşında ki kızıma uyku için veriyorum kaç aydır ama Bi süre Sonra artık uyku vermiyor zatn iştahta açmadı bizde
Aselpoyrazali Gencanne19 teşekkür ederim canım aynen vermeyi düşünmüyorum zaten beni yanında istediği için uykudan uyanıyor ben yanındayken uykuda sorun yok ama bu seferde benim uykularım yalan oluyor sabaha kadar emerek beni sömürüyor resmen 😅
Lehrerinn Aselpoyrazali yan etkilerini okudunuz mu😕 zararlı diye biliyorum ben. En azından sürekli kullanılmaz
Stea benimde çocuğum çok iştahsız kullanmak istiyorum ama araştırdım Sipraktin surup hakkında burada bir kaç bilgi buldum gerekli kullanıcı yorumlarına ulaşamadım zararları Varmı iştahsız ve sürekli gerekli gereksiz sebeplere ağlıyor oda zayıflatıyor.