Efe34 Aselpoyrazali 22 yasindayim sipraktini ben kullanmistm kilo alaym diye.evet yapıyor uyku bi zarari olucgni sanmiyorum yan etkisi o cunki ama cocuk cok kucuk neden onu vermisler anlamadim ayni zmanda ilac alerji ilaci . Yan etkisinden biride istah aciyor .o yuzden veriyorlar
Deletedmom136 Efe34 açıyor mu iştah gerçekten? Benim kızımın alerjisi var zaditen verdiler hem de iştah açar dedi ama zaditen kızımın uykusunu aldı hırçınlaştırdı diye kullanmıyorum, yarın değiştirmesini istiycem de belki bu ilaçtan verir
Cktha Alerji ilacı diye biliyorum yan etkisi tokluğu ortadan kaldırma ve uyku. Çok kullanmamakta fayda var kimyasal sonucta. 1 sise bitince ara verin düzene girer belki herşey
Cerenimo6 Aselpoyrazali bizimde durumumuz oyle 1 yasinda uyumuyor acaba bnde mi yazdırsam o suruptan gerçekten uykuya ihyiyacimiz var :( istah acilsin diye mi vermisti
Aselpoyrazali Evet ben faydasını gördüm deliksiz uyuyunca ac uyanıyor güzel yiyiyor ve sürekli gece uyanmalari ikimizide yıpratmıştı şurup sayesinde ikimizde uykunun tadına varabiliyoruz ama sarhoş gibi oluyor yani kendinde olmuyor diye endişelendim bende
Zeynepaysimam Aselpoyrazali karadut özünü deneyin , ilaç yerine bitkisel bi takviye bu %90 annenin memnun kaldığı bir şey , bi deneyin derim kesinlikle , iştah açıcı ve besleyici
Aselpoyrazali Evet alerji şurubu olduğu biliyorum 2 ay kullan dedi doktor bende 2 gün veriyorum 3.gün vermiyorum zaten güde bir kere yarim ölçek
Aryamurat Zeynepaysimam ben kullanıyorum karadut beslenmesı iyi ama kılo almıyor uyumuyor gece gündüz 4 saate bır 20 dk İnan artık gücüm kalmadı ben hastalandım kızım 5 aylık kızıma içilmesi için verse doktor içirirdim hem kızım hem ben dinlenmek için
Mislina01 Aselpoyrazali benim bebegim 3 aylık ama çok iştahsız 4 5 dk emiyor sonra bırakıyor ben veremem dimi bunu
asya00 Aselpoyrazali bende 1 yaşında ki kızıma uyku için veriyorum kaç aydır ama Bi süre Sonra artık uyku vermiyor zatn iştahta açmadı bizde
Aselpoyrazali Gencanne19 teşekkür ederim canım aynen vermeyi düşünmüyorum zaten beni yanında istediği için uykudan uyanıyor ben yanındayken uykuda sorun yok ama bu seferde benim uykularım yalan oluyor sabaha kadar emerek beni sömürüyor resmen 😅