afraybars1 Nergmom bende kışın daha büyük alıyorum kalın çorap giyiyolar diye ☺️ demek ki hepimiz bi yerde aynı düşünüyoruz 😍
Dolores afraybars1 benim oğlum 33 aylık 23-24 giyiyor. Şu anda vicco 23 giyiyor bugün igor çizme aldım 24 aldım oldu ama hafif uzun. Oğluşun ayakları kısa ama taraklı 😀
afraybars1 Dolores yerim onların ayaklarını 😍 herşeyin miniği ne kadar güzel demi canları sağolsun yeter 🧿
defnevedoruk Dolores ya igor cizme bende cok beğendim kac gündür alsam mı diye düşünüyorum 😀 benim kızım baya kücük oğlunuzdan 17 aylık taşıyabilir mi yürüyebilir mi bilemedim
afraybars1 merve20111922 şöyle okuyundada normal aslında diyorum 😍 canları sağolsun cücüklerimizin 🧿🧿
Dolores afraybars1 valla insan bakınca kıyamıyor. Hergün ayaklarının altını öpüyorum bence yalnız değilim 😀💕
Aylizinannesi54 afraybars1 oğlum 3 yaşında 28 giyiyor kızım 2 yaşında 25 giyiyor abisiyle kıyasıya yarış halinde benim kız😂
afraybars1 Aylizinannesi54 3 yaşında 28 giyen ayaklarını severim 😍 o zaman benim oğlanın ayak pekte büyük değil 😂
Dolores defnevedoruk bence ağır gelebilir. Ben de o süreçte lcw den muadil almıştım ilkbaharda ağır gelmişti ve büyüktü ama sonbaharda uzun süre giydi. Hatta kar yağdığında falan bile giydi. Yine lcw alırdım ama İgor indirimde görünce bi deneyeyim dedim :)
defnevedoruk Dolores ya keske görseydim indirimi alırdım en azından denerdik, oturduğumuz yerde bir mağazaya sordum baktım bana aslında hafif geldi ama denetmek ve uzun süreli giymesi bir olmuyor
Dolores defnevedoruk aynen öyle. O şekilde kaç ayakkabı boşa çıktı hep yepyeni. Asla eskimiyor çocuk ayakkabısı.
OptimusPrime afraybars1 Kızım 5 yaşında tam bu ay. 29-30 giyiyor. ☺️ Oğlum 3 yaşına 3 ay var 26 numara oluyor yeni aldım ayakkabısını.
afraybars1 OptimusPrime anca o zaman benimkilerde ben biraz abarttım sanırım 😂 maşallah kuzularımıza 🧿