afraybars1 Nergmom bende kışın daha büyük alıyorum kalın çorap giyiyolar diye ☺️ demek ki hepimiz bi yerde aynı düşünüyoruz 😍
afraybars1 merve20111922 şöyle okuyundada normal aslında diyorum 😍 canları sağolsun cücüklerimizin 🧿🧿
afraybars1 Marianne teşekkür ederim canım benim valla sevindim böyle düşünülmesinede ☺️ canları sağolsun gerisi önemli değil
Dolores afraybars1 benim oğlum 33 aylık 23-24 giyiyor. Şu anda vicco 23 giyiyor bugün igor çizme aldım 24 aldım oldu ama hafif uzun. Oğluşun ayakları kısa ama taraklı 😀
afraybars1 Dolores yerim onların ayaklarını 😍 herşeyin miniği ne kadar güzel demi canları sağolsun yeter 🧿
defnevedoruk Dolores ya igor cizme bende cok beğendim kac gündür alsam mı diye düşünüyorum 😀 benim kızım baya kücük oğlunuzdan 17 aylık taşıyabilir mi yürüyebilir mi bilemedim
Dolores afraybars1 valla insan bakınca kıyamıyor. Hergün ayaklarının altını öpüyorum bence yalnız değilim 😀💕
Aylizinannesi54 afraybars1 oğlum 3 yaşında 28 giyiyor kızım 2 yaşında 25 giyiyor abisiyle kıyasıya yarış halinde benim kız😂
afraybars1 Aylizinannesi54 3 yaşında 28 giyen ayaklarını severim 😍 o zaman benim oğlanın ayak pekte büyük değil 😂