gurbetteanne10 bianneo vanish leke çıkarıcıyi döküyorum lekeli olan yere öyle yıkıyorum hiç kalmıyor iz felan
Birerkekannesi_ bianneo kendi bulduğum çözüm asperox sıkıyorum elimde azıcık çitileyip üzerine e bebekte bulunan leke çıkarıcıyı sıkıp yıkıyorum hiç leke kalmıyor.
churchil bianneo onları denemedim ama leke kurumadan hemen ıslattığınızda hepsi çıkartır heralde bilemedim çünkü genelde leke kuruduğunda zor oluyo hatta imkansız yani.
Ballikizim99 bianneo makinadan önce elde sabunla çitilemenizi öneririm fazla kurumadan yaparsanız ve makineye atarsanız leke çıkacaktır ben hep öyle yapıyorum
smytpl EsrraZ bende duru kullanıyorum başlarda çıkarıyordu ama şimdi kaka lekesini asla çıkarmıyor ya
bianneo arenin_annesi yani zıbında atlette çok oluyor onu attım bugün yayıldı hep ben akıtıyorum derken sapsarı kaldı
arenin_annesi bianneo ilkten hemen yıkarsan musluğun altında peşine sıcak suyla kaynatirsan daha rahat çıkıyor kurumus lekeler için ben 4 5 defa kaynatmistim çok zor oluyor kuruyunca atmak da istemiyorum yani çıkarıyorum bi şekil öyle onlarla