mavi676_ otomatik, kullanım olarak daha rahat tâbiki sadece direksiyon hakimiyeti gerekli ☺️ hiç korkma, ben ilk park için geniş yerler aradım hep kendimi zorlamadım. Hangisi kolayıma geliyorsa o şekilde yaptım. Ama sonra fark ettim ki e ben sıkışık olan yerede girebiliyormuşum 😂😂 örneğin evimin önü L park olması gerekiyor. Ama burnumu öne bırakıp geri giremiyordum sonra L parkın pratik olanını buldum 😂 gerçekten sadece korkmamak gerekiyor. Yaparım deyip at kendini sokağa, ve tek çık elinden geldiği kadar.tekken o kadar rahatım ki hâlen eşimle binince geriliyorum 😂😂 değmiyorsun merak etme 😄 çif taraflı park olan yerlerden geçiyorum günde 4 kez, sürtecekmiş gibi geliyor ama arada koca boşluk var baktığında😂😐 neyseki arabam küçük 🫣😂 yaparsın, merak etme 🥰 trafikte bizden daha iyisi yok, hele erkekler boğasım geliyor valla 😂😂 ilk hafta 4lüm açıkken ve kadın gördükleri için üzerime üzerime geldiler resmen sürekli arabada deli gibi konuşup bağırıyordum 😂😂 sonra herkesle kavgam bitti, o panik halim geçti 🥰 benim çeneme vurur panik olduğumda 😂😂 bırak sana korna çalsınlar bırak beklesinler hiç sorun değil, herkes anasının karnından şöfor olarak doğmadı ☺️