mavi676_ merhaba 🥰🥰 alıştım çok şükür 🥰 eşimle 2 kez ana trafiğe çıktım. 3. Gün okulun ilk günüydü, arabayla git yaparsın diye teşvik etti kocam bey sağolsun 😂 attım kendimi sokağa 4lülerimi yakarak gittim 1 hafta boyunca, parkta sorun olduysa dışardan mutlaka yardım istedim oldu mu nasıl diye 🥰 ve her gün mutlaka kullandım, eşimle çıktıysamda dahi kullandım. İlk 2 hafta sadece okul güzergahında gidip geldim sonra başka yerlere de açıldım 😂😂 hiç korkma, ilk zamanlar geri gidip yol verme beni çok korkutuyordu. Ama zamanla işin pratiğini çözüyorsun herşeyin daha kolay olabilmesi için beyin devreye giriyor daha pratik halini buluyorsun sanırım. Bana öyle oldu. Asla zor birşey değil, Cesaret gerekli sadece 🥰 bolca video izledim parklarla ilgili, her gün bi diğer bilgiyi denedim. Eğer çok sıkışık ve yol veremiyorsam ben gidemiyorum sen git diye karşımdakini uyardım. Anlayışsız olmuyor insanlar haliyle acemiye karşı😄 şimdi çok seviyorum kullanmayı, eve dönüşlerde mutlaka yolumu uzatıyorum 😄 darısı başına inşallah ♥️ zorluğu yok merak etme 🥰🥰 kullanan kimse bizden daha iyi değildi, onlar yapıyorsa bizde yaparız 🥰🥰🥰