yasemin1812 Üvey kuzenimin kocasının kuzeni benle tanışmak istiyormuş. Kuzenim fotoğrafımı wp durumda paylaşmıştı, oradan görmüş. Neyse kuzenimin istemesinden benim üni sınavları vardı gitmedim. Düğünde de onun yıllık izni bitmiş gelmedi, bir şekilde tanışmadık ama iki yıl boyunca kuzenim tanışmam için ısrar etti. Tanışmadım, çok çirkin bunu alıp asker yolu mu bekleyeceğim, diyordum. Sonra bir yıllık izin zamanı kuzenim anneannem teyzem annem diğer teyzeler hepsi ısrar kıyamet tanış diyordu😂😂hepsi tanışmış çok sevmiş. O gün de ben teyzemlerdeyken teyzem kısır yemeye çağırmış onu da. Ben de diyorum kedi alacam ayrı eve çıkacam yeter ısrarınızı bırakın. Geliyor kapıdan kısırı eline verip yolluyorlar falan jfjdjdj. Sonra kuzenim akşam foto paylaşıyor, aniden hoşuma gidiyor. Gece rüyamda onu görüyorum sabah annem ısrar edince de tamam diyorum. İçim kıpır kıpır ama o gün de benimkinin sanayide işi çıkmış sözde gelmiyor, naz yapıyor. Ertesi gün eşim kuzenlerimiz toplu dateye çıktık. Öyle tanıştık evlendik 😂