yasemin1812 ya bu arkadaşlar da olmasa var ya şuan hala bekar olurduk zannımca amdkxlz neyse iyi ki ısrar etmiş sizin de arkadaşınız 🫶 benim eşim de arkadaşımın kuzeniydi. Ben çok hoppa bi kızdım yani yay burcuyum zaten kendine bağlayabilene aşk olsun dkdldpdğd en uzun ilişkim 1 ay sürerdi iteleye kakalaya. Kimseyle anlaşamazdım. İşte arkadaşım dedi ki benim bi abim var karı kız ayağı yok alkolü sigarası yok evi var arabası var gel bi tanışın( sonradan öğreniyorum ki karı kız ayağı var alkolü var sigarası var evi yok arabası yok amdkdls). Ben yok ya sıkılırım zaten falan modundayım
Sonra eşim instadan istek attı ben bi baktım bi hoşlandım böyle bi içim kaynadı smdlxşdld o dönemlerde de ben instada işaret dili videoları çekiyorum çok takipçim var habire yazıyo millet ben herkese kardeşim modundayım emdldld neyse eşim fr yazdı nasıl olsa sıkılıcam ama kafam dağılsın diye konuşmaya başladım. O güne kadar herkesten çabucak sıkılan bana bi şeyler oldu bağlandım kaldım eşime skflxld bir e aramızda 2 saatlik bir mesafe vardı farklı şehirlerdeydik. Bu şekilde 7 ay devam ettik mesafe ilişkisine. Sonra eşim beni terketti 7 ayın sonunda, ben hüngür şakır ağlıyorum habire 2 ay falan görüşmedik sonra yine ben yazdım aradım barıştık derken evlenene kadar peşinde dolandırdı beni resmen. Yani burda herkes kocasının nasıl peşinde koştuğunu anlatmış ama bende bi anormallik var galiba ben baya koştum kocamın peşinden 🤣🤣 annem de her yerde söyleme bunu diyo ama napim taktik falan yok ben de seviyorsam seviyorumdur koşarım yani peşinden utanmam hiç askeodpdpd