yasemin1812 görümcem arkadaşımdı annelerimizde tanışıyordu işin garibi kocamla abimde yakın arkadaş ama biz birbirimizi hiç tanımıyorsun hatta onun benden haberi bile yoktu neyse görümcem de benim fotoğraflarımı göstermiş abisine bizimki hemen etkilenmiş benden benim hiç biseyden haberim yok annemle onun annesi telefon kullanmıyordu eşimde kardeşind3n numaramı almış perşembe gecesi cuma mesaji attı bi nevi annesi adına bende kimsiniz dedim kizim ben nezahat teyzen kaydet dedi sonra profilden baktim oğlu sordum kardeşine yok abim dedi neyse öyle böyle biz tanisalim dedik 1 hafta konustuk ben buna dedim ki telefon abime lazım bi kaç gune yazarım sana engeli bastım 3 sene peşimde koştu ailesini gönderdi istemeye ben yok dedim sürekli en sonunda öyle bi kafama esti 3 sene sonra engelini kaldırıp geldim dedim dalga mi geciyorsun dedi yoo dedim gidebilirim istersen kal dedi öyle böyle benim 5 yılım eşimin 8 yılı oluyor hahahahaha 2. Bebeme hamileyim şuan iyiki birakmamis bizi çok seviyorum onu 😍😂