yasemin1812 Lise 1’e geçtiğimde o lise 4’teydi. 29 Ekim yürüyüşünde beni görmüş. Kaç defa arkadaşını gönderdi konuşmak istiyorum diye ben istememiştim. Bir gün kantinde tostumu yerken arkadaşı yine geldi. Sinirlendim artık gideyim de haddini bildireyim dedim. Tam onu beklerken bir de baktım ki babamla yan yana birbirlerinden habersiz ikisi de bana doğru geliyor. O anki korkumu hiç unutamam. :) Eyvah dedim babam beni okuldan alacak. Neyse buna kaş göz yaptım bi şekilde durumu anladı ama hala bana doğru geliyor ikisi. Tam yanımdan dönüp başka tarafa gidince rahatladım. Yine konuşamadık yani. Başka bir gün aynı arkadaşı tekrar geldi bu sefer yanında o da var. Siz konulun işte dedi ve gitti. Okulun bahçesinde turluyoruz, Çağıran o ama hep ben konuştum ‘ şimdi seninle konuşuyoruz diye herkese gidip de ben onunla sevgiliyim deme, ben istemiyorum’ falan diyorum, onun gıkı çıkmıyor. Sene boyunca arkadaşımla beraber onunla dalga geçiyoruz, gel gelelim sene sonunda bana bişeyler oldu. Arkadaşıma ben galiba kabul edecem dedim, arkadaşım şok. Onun arkadaşını çağırıp görüşmek istediğimi söyledim. Geldi, eğer hala geçerliyse ben kabul ederim dedim. ‘Her zaman geçerli’ dedi. Ben ne yaptım? Bir peçete ve kalem çıkarıp ‘ o zaman numaranı alayım’ dedim. :) numarasını verdi ve görüşmeye başladık. Sonraki sene o üniversiteye gitti. Üç sene sonra da ben gittim. Ayrılıklarımız oldu bazen ama sonunda yine beraberdik. 5 yıldır evliyiz ve bir kızımız var.