Dilaylaa yadeyade27 bende mühendisim geçen sene İstanbul’dan 100binTL maaş ile teklif geldi eski çalıştığım yerden 🤷♀️ Bu sene daha fazladır sanırım .
1cocukannesi merfo tesadüfen gördüm Kayseri de kiradayız. Ev sahibi 30-40 yıllık binasının kirasını 5 bin yaptı. Eşim tek çalışan 20-25 bin arası mesaili gelir. Gurbette yiz malesef. Borçlar vs bize kalan eksi hesaptan hiçbir şey. Bu bir kaç ay çok sıkıştık özellikle. Allah herkesin yardımcısı olsun. En çok da çocuğuna bir şey almak isteyip de alamamak zormuş. Bu yüzden zamanında çalışıp kpss kazanmadığım için kendime çok kızıyorum. Niye okuduk ki boşu boşuna çok üzülüyorum 😞😞
[silindi] 1cocukannesi Merhaba, yaşınız kaç acaba? Çocukla çalışıp KPSS’yi kazanan nice insan var aslında, elbette ki çok zor oluyor ama neticesinde başarınca sefası sürülüyor. Belki siz de denemek istersiniz, bu yorum bir ışık olsun size. 🌺
Ess92 _alyazmali_ evet polis. Son zamlardan sonra ne kadar oldu bilmiyorum ama çok cüzi bir rakam. Maaştan otomatik kesiliyor.
Sat_123 Ceycey merfo eşim 50 bin alıyo kira 35 aidat 800 tl bir oğlum var borç var araba bakım istiyo faturalar kullanmadığımız halde kabarık vs hep eksideyiz valla çocuğu kreşe yazdırıyor dedim yarım gün 10 bin dedi yardımcı olucak varsa iban veriyim 😄😄Rabbım hepimize yardım etsin vaziyet kötü
faryaa Aptalllarsizi en düşük bizde 😂eşim iş yeri açtı kazanç yok pazar günleri sadece tag çıkıyor 12 bin felan alıyor borç deseniz Allah yardım ediyor evlendiğimden beri kendime ilk kez geçen ay ayakkabı ve gezmelik elbise aldım ondan önce hiç birşey şimdiye kadar düğün hariç giymeliler hşc birşey almamıştım bebeğime almaya çalışıyordum Allah yardımcımız olsun bu ekonomide geçinmek çok zor Allahtan ev ailesi aldı tek teselli bu
Aptalllarsizi faryaa yeni işyeri böyledir ilk başta kazandırmaz sonra kazandırır inşallah Allah hepimizin yardımcısı olsun
Good_mother 22.5 maaş. Eşim tek çalışıyor. 7 bin kira. Eşim ek işler yapıp geliri artırmaya çalışıyor.. Allah razı olsun sanki 22.5 degilde 80 bin alıyor gibi davranır bize. Oğlumu beni kimseye imrendirmez. Hakkını ödeyemem. Eee tabi gelirimizr göre davranmayonca borçlar yığılıyor. Sonra nasıl oluyorsa o borçları da ödüyoruz. Çünkü eşinin duasını alıyor. Sorunlarımız var ama bu konu başka