elifkiz merhaba ayni durum bizdede var. Doktorumuza sordum kacinci gunden sonrak abizlik sayilir diye bu belli olmaz bebekden bebege degisir felan dedi oek de anmadim ne dedigini o srada baska seylerde dedi cunku. (Doktorumuzu degistircem zaten verdigi crvaplar tatmin edici degil artik) suan 4 aylik tam. Yaklasik bayram dan beri bu sekilde 7 ila 10 gun icinde yapiyo. Sancisi yok, karin agiris vs hic bi seyi yok. Kilosu 8 kilo suan da. Yedigi yariyo mu anlamadim. Yaptığı zaman rengi kivami da normal. Ya cok fazla yaliyo ya cok az yapiyo. Kendi rahatsiz olmayinca ben de ek mdahale etmedim bi sure. Sonra baktim boyle olmicak 7 gun yalmayinca zeytin yagi verdim o sekilde ertesi gun yapti. Ama bu durum nereye kadar kacinci ayina kadar devam edicek. Neden boyle oluyo cozemedim. 5. Ay kontrolune baska doktora gidicem ona sorucam bakalim onun crvsbi ne olicak. Bu arada oendi doktorumuza 7 gun yapmayinca seytin yagi verince yaptigini da soyledim o zaman o sekilde yag ver yapsin kakasini dedi sinir oldum. Neyse bu dediginiz probiyotigi bebegim ek gidaya baslamadi nasil yapabilirim ben yesem sutumden gecse ne kadar fayda saglar. Bide sizin devam etti mi sonra nasil gecirdiniz