morkelebekk54 elifkiz biogaia gaz damlasi ni verdi doktorumuz ama hic iyi degildi. Onu kullandigimda da kakasini yaomiyodu cok zorlaniuodu yaparken o yuzden baska damlaya gecmistik bizde dediginizi bi uygulicam tesekkur ederim ☺️
me_o531 kezbanatalay yapana kadar içir canım ben kızımdan çok çektim sürekli kabız olurdu doktorumuz söylemişti düzene girene kadar hergün bir çay kaşığı içirebilirsiniz diye bol sıvı tüketmeside gerekiyor su verebilirsin Bi zararı olmaz
kezbanatalay 63_hulya_63 evet çok fazla terliyor ama ben su vermedim çünkü sık beslenen bir bebek doktor da verme deyince hiç vermedim
kezbanatalay Vildan53 evet bestiron şurup verdi doktorumuz onu kullanıyoruz yeni başladık. Şimdi sen deyince fark ettim. Yapar mı ki şurup ya
fisnereceli kezbanatalay sadece anne sütü alıyorsa 10 güne kadar normal diyor doktorlar. En azından bizim doktorumuz ve sağlık ocağımız öyle diyor. Oğlum 4 ay 15 günlük son 1 haftadır artık 2-3 günde 1 yapmaya başladı. Büyüdükçe sanırım kaka yapma sıklığı uzuyormuş.
kezbanatalay Vildan53 bu durumda demir ilacını değiştirmemiz mi gerekiyor acaba yoksa yavaş yavaş alışıyor mu ilaca
Vildan53 kezbanatalay zamanla alışıyor buna yapabilecek bişey yok ama anne sütü alan bebeklerde sıkıntı olmaz benim kızımda da çok olurdu er geç yapardı ama
esmaerdemir kezbanatalay korkma ben doktora gittim salak gibi fitil verdik doktor sonra zor düzene girdi bol bol karın masajı yap
kezbanatalay me_o531 öyle yapcam bakalım inşallah düzelir. Allah bebelerimize sağlık sıhhat versin inşallah
iki_prensesannesi kezbanatalay 10 güne kadar normal anne sütü alan bebeklerde mama içiyorsa 7 gün normal
kezbanatalay iki_prensesannesi anne sütü alıyır sadece. Normal de insan işte illa endişeleniyor maalesef