caglanne hanimefendi size ilginç geliyor ama ben yazayim programimi hatırladığım kadariyla. Sabah 6 7 civarı uyanır yabas yavaş alt değişiriz o sirada öpme koklama, sonra emzirirdim gerekirse üst baş değişikliği. Bunlar yarim saatten fazla zaman geciriyor. Sonra yatak odasinda ayna karşısında biraz konuşmaca salona geçip, oyun halısı üzerinde bütün oyuncaklarıyla karşısında oynardim. Belli başlı kitapları vardı onlari okurdum 1 yaşını geçti o kitapları ezberledi artık. O zaman da heyecanla dinlerdi. Biraz kendi kendine bırakırdım eger oyalaniyor gibi olursa, o da max 10 dk, ufak tefek işler yapardım. 2 saate yakın uykusu gelirdi ve hemen uykuya geçerdik. Her uyanisinda bunlari tekrarliyordum. Günde 3 uyku yapardi babasi gelince o başında dururdu konuşur gezdirirdi.
Evi günde 10 15 kez geziyorduk buzdolabi magnetleri çok severdi onlari anlatırdım. Enerjim varsa dışarı cikarirdim o zamanlar dışarıda uyurdu. Yemek genelde yapamazdim hala da yapamıyorum, nadiren uykusu 1 saati geçince hizlica yemek hazırlığı yapardim. Tek avantajim esim isten 5 olmadan geliyor olması. Yani cocugun başını beklemek o zamanlarda normal.
Yemek yapacağım zaman anakucagina koyardim. He aglar miydi evet bir ona konuşur bir yemege bakardım. Yemegimi o uyuyunca yerdim yoksa durmazdi.