caglanne benim kızımın ilk yaşına kadar olan dönemi aşırı sakindi. Yani ben de dediğiniz şeyleri yapıyordum ve tabi ki çok uzun sürmüyordu haklısınız. Tvyi kismadik evde açıkçası ama açıp kızımı önüne de bırakmadım asla iş yapmak için vs.. ev içinde puset kullanıyordum 5 ayına kadar falan nereye gitsem ne iş yapsam hep yanımda oluyordu beni izliyordu onunla çok konuşuyordum o an ne yapıyorsam anlatiyordum falan sohbet gibi yani karşımda 3-5 yaşında çocuk varmışçasına, 5.5 aydan itibaren mama sandalyesine oturtmaya başladım destekli şekilde ve çok ilgisini çekiyordu.. ev süpürüp silerken kanguru kullanıyordum yine benimleydi (bel fıtığı oldum sonunda 🫣🤭) 6-6.5 aydan itibaren de ben yürüteç kullandım ilk birkaç zaman alıştı sonra zaten hep pesimdeydi
TV konusunda da şu an 2 yaşında açıyorum izliyor ama benim kontrolümde hem süre hem izleyeceği şeyler yani tek büyütüyorum ve bir yerden sonra evet mecbur kalıp açtım
Bakk pusetine kuckk yumuşak top başlamıştım bir tane kızım hareket ettikçe top sallanıyordu sürekli onu tutmaya çalışıyordu falan o çok oyaliyordu onu