Deletedmom_117 Yasomesom Dimi manalı anlamlı Çeşit çeşit şeyler var bı hediye paketinde O olur yaninada Küçük Nasıl anlatsam bebek dogdugundacikilota yapiluyo ya onun hazirindan Alıp gidilebilir gibi
Deletedmom_117 sezer2022 nevresim takımı güzel fikir ama fiyatı bin TL yi çok geçer İlerde bişey olurda Hani bellimi olur digurur Çocuğuna bişey yapar Altın takılacak yer olur Takmazsaniz olmaz taksaniz fazla kaçar bence bu devirde çok açılmaya gerek varmı
Yasomesom Deletedmom_117 bencede biri bana kahve fincanı alıp gelse ben çok memnun olurum yanında da dediğiniz gibi baklava çikolata twrzi güzel olur eğer doğum yapılsa o zaman altın götürülür ama şuanda bu fikir fav 👏😁
sezer2022 analikizli35 ffffffff bende zarfa para koyup oğlana verelim harçlık’ dedim,, eşim olmaz diyor. Resmen altın karşılığı para vermişiz gibi olurmuş 🤷🏻♀️
sezer2022 Deletedmom_117 Abartmaya gerek yok Çok yakınlarım bile altın takmayınca, bunlar şaşırttı beni o yüzden 🥴
Deletedmom_117 sezer2022 ya dediğim gibi illaki doğurur Diye düşünüyorum o zamanda Rastgele bı takım absürt olur
yalancikopek sezer2022 Gram altını borclu kalmak istemiyorsan gram altın parası verebilirsin. Şu an gram 1000 tl değil.1000 tl verirsen yine borçlu kalmıs olursun. Böyle seylerde ben yapana aynı şekil yaparım. Kimsenin kimsede hakkı kalmasın
sezer2022 yalancikopek Kimsenin kimsede hakkı kalmasın Kesinlikle ama durduk yere, yıllar önce evlenmiş yıllar önce doğurmuş birine de aynı gramı vermek saçma değil mi (zaten oğlum 2 yaşında onlarında gram takması anlamsız ve zamansız oldu) 🥴 o değerde bi nevresim takımı falan alsam olmaz mı
yalancikopek sezer2022 yani oda olabilir. Evet durduk yere gram altın parası vermek sacma ama ne bilim çocugunu sünnet olur bişey yapar o zaman götür o zaman😄
kes_allahaskina sezer2022 gram altının piyasası şu an 2700 civarı. Sizinde bu miktarda bi hediye almanız gerekmiyor mu karşılık olarak. Aklınızda ne kadar bi miktar var?
sezer2022 kes_allahaskina Dilaylaa eşim direk altına karşılık yaptığımız belli olur diyor 🥴 o yüzden bin liralık hediye yanına tatlı düşündüm ama kafam karıştı
Denizoglan sezer2022 bence karacadan falan şık bir fincan takımı alabilirsin yanına giderken de tatlı oğlu içinde ufak bir hediye alabilirsin para altın falan götürmek hoş olmaz bence