sezer2022 sınıfa geçen erkek çocuğuna ne hediye alınır arkadaşlar 🫠 yada hiç muhabbetiniz olmayan birine ev hediyesi ne alırsınız?? Onun ailesi size ne taktı diyenlere özet geçeyim durumu; Eşimin uzaktan kuzeni hiç muhabbetimiz yok, düğünlerimize gidip gelmişliğimiz yok (zaten onlar 15 yıl önce evlenmiş) Ama İstanbul’a gezmeye geldikleri bi gün, kahve içmeye uğrayıp, oğluma gram altın taktılar 🥹 Şimdi bizde köye geldik, gelmişken onlara uğrayıp (borçlu kalmamak için) oğullarına hediye almak istiyorum. Yada ev hediyesi mi alsam ama zevklerini vs hiç bilmiyorum. Sizce gitmişken oğlana bin lira civarı bi hediye mi alsam (kıyafet dışında önerileri bekliyorum) yoksa ev hediyesi mi alsam 🧐
Deletedmom_117 sezer2022 Böyle göze hoş görünen bı fincan takımı olabilir evlerine yanına da herhangi bişey cikilota kutusu yada baklava Abartmaya gerek yok bence ileri zamanda Çocuğu olur torunu olur herneyse Biseyler yaparsınız kocamn çocuğa da ne bileyim bı top alın bos kalmasin 😂😂
alpbebekvemerve Bence çocuğa bin lira para ver. Gram altını da çocukları olursa falan geri götürürsün
Yasomesom Gram 2.500 lerde sanırım bence evine bı hediye al normal daha sonra bebekleri olunca gram takarsın
sezer2022 Yasomesom çocukları büyük 2.çocuk düşünmüyorlar 🥴 ama hiç tanımıyorum bi kahve içip gittiler sadece, ev hediyesi ne olabilir nevresim takımı olur mu sizce
Deletedmom_117 sezer2022 nevresim takımı güzel fikir ama fiyatı bin TL yi çok geçer İlerde bişey olurda Hani bellimi olur digurur Çocuğuna bişey yapar Altın takılacak yer olur Takmazsaniz olmaz taksaniz fazla kaçar bence bu devirde çok açılmaya gerek varmı
sezer2022 Deletedmom_117 Abartmaya gerek yok Çok yakınlarım bile altın takmayınca, bunlar şaşırttı beni o yüzden 🥴
Deletedmom_117 Yasomesom Dimi manalı anlamlı Çeşit çeşit şeyler var bı hediye paketinde O olur yaninada Küçük Nasıl anlatsam bebek dogdugundacikilota yapiluyo ya onun hazirindan Alıp gidilebilir gibi
Yasomesom Deletedmom_117 bencede biri bana kahve fincanı alıp gelse ben çok memnun olurum yanında da dediğiniz gibi baklava çikolata twrzi güzel olur eğer doğum yapılsa o zaman altın götürülür ama şuanda bu fikir fav 👏😁
sezer2022 analikizli35 ffffffff bende zarfa para koyup oğlana verelim harçlık’ dedim,, eşim olmaz diyor. Resmen altın karşılığı para vermişiz gibi olurmuş 🤷🏻♀️
Deletedmom_117 sezer2022 ya dediğim gibi illaki doğurur Diye düşünüyorum o zamanda Rastgele bı takım absürt olur
yalancikopek sezer2022 Gram altını borclu kalmak istemiyorsan gram altın parası verebilirsin. Şu an gram 1000 tl değil.1000 tl verirsen yine borçlu kalmıs olursun. Böyle seylerde ben yapana aynı şekil yaparım. Kimsenin kimsede hakkı kalmasın
sezer2022 yalancikopek Kimsenin kimsede hakkı kalmasın Kesinlikle ama durduk yere, yıllar önce evlenmiş yıllar önce doğurmuş birine de aynı gramı vermek saçma değil mi (zaten oğlum 2 yaşında onlarında gram takması anlamsız ve zamansız oldu) 🥴 o değerde bi nevresim takımı falan alsam olmaz mı