Hanabii Selectra iki kere kullandım. İlk kullandığımdaki etkilerini hiç hatırlamıyorum fakat ikinci defa geçtiğimiz kış kullanmıştım. Bende felaket bir uykusuzluk yapmıştı. Sabaha kadar oturuyordum.
yahehe6 Hanabii benimde 2 gündür öyle sabah uykum geliyo gece asla uyuyamıyorum siz ne yaptınız ilacı bıraktınız mı
Hanabii yahehe6 ben bıraktım. Lohusa depresyonundan gitmiştim ben bunu yazmıştı doktor. Zaten bebeğim aşırı uykusuzdu uykusuzluktan hep ölüyordum. Bu sefer bazı geceler bebeğim uyuyordu ben sabaha kadar oturuyordum.
aliatlasalay Hanabii kendiniz birden mi bıraktınız acaba yan etkileri var mı bende çok kötüyüm ama herkes ilaç yapıyor diyo bulantı iştahsızlık ateş basması çok arttı artık bir işe yaramıyo bende
bendenbirtanedahayok aliatlasalay bunlar ciddi yan etkiler psikiyatristiniz ile görüşün bence. Ben 1 yıl kullandım ve başka yan etkileri gördüğüm için ilaç değiştirdik
aliatlasalay bendenbirtanedahayok yarın gideceğim geçen ay değişelim demişti bend eo an iyiyim diye baska ilaca geçmekten korktuğum için hayır dedim ama bu sefer değişicem
aliatlasalay bendenbirtanedahayok ne gibi yan etkiler oldu sizce acaba bende aşırı bulantı var yani böyle vucudum kötü atak mı değil mi onu bile anlamıyorum yükselttim diye oldu sanırım yan etki yapıyor
bendenbirtanedahayok aliatlasalay bende unutkanlık aşırı gülme gerekli gereksiz, cinsel isteksizlik, bazı günler yataktan çıkamama ve her zaman ikindi 6 da uyku sorunu yapmıştı