yahehe6 Bunedunyakardesim bugün ilk defa yarım kullan dedi doktor yarım içtim miden alt üst Şuan ne zamana kadar düzelir acaba
Bunedunyakardesim yahehe6 evet önce yarım baslatiyor sonra tama geciceksin 1 hafta en fazla sonra alışırsın belkide daha kısa sürer 2-3 günü bir atlatta
yahehe6 Bunedunyakardesim evet 4 gün yarım sonra tam içmeye devam et dedi bu yarımla midem bulanıyorsa tam içsem heralde öbür dünyaya giderim 😂
yahehe6 Hilal096 benim midem bulanıyor yarın kullandığıma rağmen bir de kafamın içi uyuşuk sanki normal mi acaba
Hanabii Selectra iki kere kullandım. İlk kullandığımdaki etkilerini hiç hatırlamıyorum fakat ikinci defa geçtiğimiz kış kullanmıştım. Bende felaket bir uykusuzluk yapmıştı. Sabaha kadar oturuyordum.
yahehe6 Hanabii benimde 2 gündür öyle sabah uykum geliyo gece asla uyuyamıyorum siz ne yaptınız ilacı bıraktınız mı
Hanabii yahehe6 ben bıraktım. Lohusa depresyonundan gitmiştim ben bunu yazmıştı doktor. Zaten bebeğim aşırı uykusuzdu uykusuzluktan hep ölüyordum. Bu sefer bazı geceler bebeğim uyuyordu ben sabaha kadar oturuyordum.
aliatlasalay Hanabii kendiniz birden mi bıraktınız acaba yan etkileri var mı bende çok kötüyüm ama herkes ilaç yapıyor diyo bulantı iştahsızlık ateş basması çok arttı artık bir işe yaramıyo bende