Deletedmom_115 Deletedmom_1111 Narinin anne tarafı eşimin akrabaları oluyor, eşim hiç de sevmez onları
Tomris-Hatun Gryffindor Allahim sen aklimdakine ugratma ama su kadinin aciklamasindan sonra nese bisi demicem ya…
Tomris-Hatun Gryffindor vallahi ya kizim o gun yukardaki komusuya gitmek istedi kadin cok iyidir ama inan yollayamadim izin vermedim annem bende kalsin biri 2 hafta en azndan dio annem ya annem ona bile yollayamiyorum …
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_1111 genelde köyler de bu tarz olaylar da hep en yakınlardan birşeyler çıkıyor zaten. Umarım iyidir yaşıyordur demek istiyorum ama kaç gün oldu keşke bahtı kaderi de kendi gibi güzel olsaydı 😢
ArvenMom O kadar kan dondurucu o kadar üzücü ve o kadar korkutucu ki aslında olayın sonu o kadar belli ama asla kabullenmek istemiyor oluşumuz çok kötü ya diyecek hiçbir şey yok sözün bittiği yerdeyiz resmen umarım yaşıyordur ve umarım iyidir ❤️🩹
caresiz34 Anlamadım yani. Sigara içmeleri ne alaka. O anda köpeğe mi tecavüz ediyorlardı demek istemiş. Yeni abisi mi tecavüz edip öldürmüş demeye getiriyor. Nasıl bir anne bu Kİ böyle yarım yamalak konuluyor ya
Nurcan03 caresiz34 sigara dedikleri esrar muhtemelen. Uyuşturucu etkisi ile hayvana tecavüz ve işkence ediyorlardı onu demeye getirmiş. Çocuk da gördüyse ya da denk geldiyse vah ki ne vah…
balli_cilek Deletedmom_1111 evlat yetiştirmeye korkar olduk Rabbim tez vakitte sağ salim bulunmasını nasip etsin inşallah 🤲🏻
Minigim38 Deletedmom_1111 zaten yabancı cikmaz ki ne oluyorsa hep aileden çıkıyor her zaman olduğu gibi ☹️