Deletedmom_1111 AnnaKurt Yesillimon askere gidecek abisi ve arkadaşları narinin kaybolduğu saatlerde hem sigara içip hem bir köpeğe zarar veriyorlarmış korkmuş hanım ablamız abisinden şüphe duyacaklar diye
LezizeNine Deletedmom_1111 dilerim sağsalim çıksın ortaya kimse zarar vermeden çok üzülüyorum bu yavruya kim bilir nerde şu an 😔🥺
Simsimy Deletedmom_1111 Bu çocuğun başına gelenler ailesinden çıkacak diye düşünüyordum ben deşsinler şimdi bütün aileyi
biroglanannesii1 Deletedmom_1111 Çok şaşırmamak gerek ülkenin çivisi çıktı neler gördük okuduk öz abisi çıksa şaşırmam
_YanakReisinAnnesii Deletedmom_1111 genelde köyler de bu tarz olaylar da hep en yakınlardan birşeyler çıkıyor zaten. Umarım iyidir yaşıyordur demek istiyorum ama kaç gün oldu keşke bahtı kaderi de kendi gibi güzel olsaydı 😢
hanimefendii Simsimy Ne yazık ki ben de yaa. Müge Anlı’da görüyoruz en yakınları kıyıyor hep. Rabbim sağ salim kavuştursun da yanılmış olalım
Deletedmom_1111 AnnaKurt bencede.. Köpege nasıl zarar verdikleri de mechul. Aklıma direk tecavüz geldi.
D_deniz Deletedmom_1111 tecavüz zaten. Yapmayın yazık günah demiş hanfendi. Askere gidecek piçine. Didem Aslan konuşturur dedim ben hep inandım zaten. Didem konuşturdu. Bippplediler o kısmı. Benim için şuan o köpek de narin de masum Bi can. Ve ben benim gibi düşünen Bi çocuk yetistirecegim. Çünkü bir ülkede hayvanlara yapılana Engel olunmazsa aynısı çocuklara yapılır. Ben Bi süre İnternete girmeme kararı aldım. Köpeğe ve narine yapılanlar gözümün önüne geliyor ve çok kötü oluyorum. Allah kahretsin böyle dünyayı
Deletedmom_1111 Tomris-Hatun annede biliyor bence ve söyleyemiyor evet öyleyse Allah belasını versin.
Huma_kus34 Tomris-Hatun annenin yapmacıktan agladıgını düşündüm hep göz yaşı bıle yoktu adam akıllı cok sakindi
hasmelad Deletedmom_115 eşimde daha işk olay olduğunda ailedendir Köy zaten akrabadır dedi Allahım ya içim cekiliyor
Gryffindor Ah Narin 😢 Bu ülkede her şey gibi çocuk olmak da zor. Umarım sağsındır. Sonun lütfen Eylül, Leyla, Müslüme ve diğer çocuklar gibi olmasın. Lütfen sağ ve sağlıklı ol 😢
Tomris-Hatun Gryffindor Allahim sen aklimdakine ugratma ama su kadinin aciklamasindan sonra nese bisi demicem ya…